Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

- Hirdetés -

Manapság nagyon gyakoriak a terhes fotózások, de ez valami egészen egyedi volt. Egy terhes nő méhrajjal a hasán pózolt a fényképeken. Hatásos?! Nagyon! A fotók gyorsan népszerűvé váltak az internetezők körében. Sajnos a fotón látható öröm és boldogság nem tartott sokáig.

kep 2021 11 23 141058 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

Az embereknek nagyon különböző hobbijaik, szenvedélyeik lehetnek, de sajnos, nagyon kevesen szerencsések annyira, hogy meg is tudjanak élni belőle. Emily Mueller gyerekkora óta méhtenyésztéssel foglalkozik. Apja miatt szeretett bele ezekbe a rendkívül hasznos és bölcs lényekbe. Ő adta Emilynek az első méhkast is.

kep 2021 11 23 141128 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

Bár a szülőknek nem mindig sikerül megfertőzni gyermekeiket szenvedélyükkel, ezúttal ez minden gond nélkül sikerült. Emily annyira szerette a méheket, hogy felnőtt nőként saját méhészeti céget alapított, a Mueller Honey Bee Removal néven. Férjével, Ryannel vezeti. Amikor a pár régóta várt utódot várt, Emily úgy döntött, hogy ezt a pillanatot meg kell örökíteni. A fotózás során úgy döntött, megörökíti két legnagyobb szerelmét: egy születendő babát és a méheket.

- Hirdetés -
kep 2021 11 23 141139 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

A képeket Kendrah Damis fotós készítette. Emily megfelelően felkészült a fotózásra. Orvoshoz fordult, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem árt a babának. Gondoskodott arról, hogy a méhek etetést kapjanak, majd magához hívta őket, a királynőjüket egy dobozban tartva.

A képek hamar felkeltették az internetezők figyelmét. Emily ragyog a képeken. Láthatóan boldog. Sugárzik attól a köteléktől, ami őt és a méheket összeköti.

A fotón látható öröm nem tartott sokáig
Emily és Ryan alig várták babájuk születését. Rögtön az fotózás után megkezdték a felkészülést. Még nem tudták, mi vár rájuk…

- Hirdetés -
kep 2021 11 23 141155 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

Novemberben Emily furcsa összehúzódásokat érzett, majd észrevette, hogy a baba, aki eddig aa hasában mozgott, már nem olyan virgonc, mint korábban. Emily érezte, hogy valami rossz történt., de még mindig abban reménykedett, hogy ez csak egy téves riasztás.

kep 2021 11 23 141231 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

„Azt hittem, hogy a kórházban megnyugtatnak és hamarosan hazaküldenek. Hiszen már csak 6 nap van hátra a kitűzött dátumtól.” – mondta

kep 2021 11 23 141212 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

Sajnos nem így történt. Emily sírva fakadt, amikor az orvos nem hallotta a baba szívverését.

- Hirdetés -

„Ennek az eseménynek minden részlete annyira bevésődött az emlékezetembe, hogy nem hiszem, hogy valaha is ki fogom verni a látványt a fejemből.”

Az asszonynak meg kellett szülnie elhunyt fiát.

kep 2021 11 23 141750 Egy terhes nő méhrajjal pózolt a fotózáson. Hamarosan megtörtént a legrosszabb

Isten úgy döntött, hogy a mennyben saját méhészre van szüksége, és ezért úgy látta jónak, hogy magával viszi a kisfiunkat. – írta Facebookon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!