Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

- Hirdetés -

Erről a párosról már írtunk korábban. Fél éve tartó házasságukkal sokkolták az embereket. 37 év korkülönbség van kettejük között. A fiú gyakorlatilag az unokája lehetne. Cheryl McGregor 61 éves volt, amikor férjhez ment párjához, Quranhoz.

man marries 61 year old gran cal Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

Míg ők nem győzik „promózni” a boldogságukat a közösségi médiában, sokan ellenzik ezt az egészet és gyűlölködő kommentekkel árasztják el a videóikat.

man marries 61 year old gran cal 1 Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

„Elvetted feleségül a nagymamádat?”, „Szakítanotok kellene?”, „Csak kihasznál téged!”, „Ez már nekrofília.”

man marries 61 year old gran cal 1 1 Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

Tény és való, hogy az egész meglehetősen gyanús… Lehet, hogy csak a „15 perc hírnév” miatt csinálják?

fd Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

2012-ben találkoztak. Többször is szakítottak, de végül 2021-ben Quaran egy 3000 dollár értékű (közel 1 millió forint) jegygyűrűt ajándékozott az idős nőnek.

man marries 61 year old gran cal 2 Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

Szeptember 3-án összeházasodtak, és a TikTokon közvetítették a menetet. Azóta aktívak a platformon, ahol több mint 1,8 millió követőt gyűjtöttek össze.

- Hirdetés -

A páros egyébként saját gyermeket tervezett, de a nő kora miatt ez már természetes úton lehetetlen.

8765 Egyre több gyűlölködő megjegyzést kap a házaspár, akik között 37 év korkülönbség van.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!