ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

- Hirdetés -

Ebony Stevensonnak fogalma sem volt arról, hogy terhes. A brit tinédzser folyamatos rosszulléteket tapasztalt, rohamai voltak. Végül kórházba kényszerült, ahol mesterséges kómába helyezték. Napokkal később ébresztették fel és valami elképesztő dologgal szembesült…

2Q 1 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

Ebony egy nagyon különleges rendellenességgel született. A lány két méhhel született. Ezt az állapotot Uterus didelphys-nek nevezik. A feltételezések szerint 3000 nőből egynél áll fenn ez az eset. Ebony-nál volt még egy plusz csavar a dologban, ugyanis a két méh közül csak egyiknek volt petevezetéke. A másiknak nem. Ilyenkor az esély rendkívül kicsi a fogantatásra.

Ebony3 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

A sportfizioterápiát tanuló egyetemistának nem nőtt pocakja, nem voltak reggeli rosszullétei és még a menstruációja is folyamatos volt.

A kómából felébresztve azonban elképesztő dologgal szembesült. Kiderült, hogy időközben életet adott egy gyermeknek.

a 16 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

Az egyedi rohamokat és rosszulláteket a teerhességi preeklampszia okozta. Ez egy terhességi komplikáció, amelyet az emelkedett vérnyomás és a vizeletben kialakuló magas fehérjeszintek jellemeznek. Száz nőből körülbelül kettőt érint. Ezért kellett mesterséges kómába helyezni.

Míg kómában volt, egy sürgősségi császármetszésen esett át a lány. Egy kislánynak adott életet, akinek súlya 3 és fél kiló volt.

c 11 1 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

„Nem hittem volna, hogy valaha is lesz gyermekem. Egyébként sem terveztem még vagy 10 évig. Soha nem számítottam arra, hogy ilyen fiatalon anya leszek. Felébredtem a kómából és közölték velem, hogy terhes voltam és szültem egy babát. Ez egy abszolút csoda.”

- Hirdetés -
image 19 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

A gyermeket Elodie-nak nevezte el.

„A babámmal való találkozás nagyon szürreális volt. Mint egy testen kívüli élmény. Attól tartottam, hogy nem fogok kötődni hozzá, mert nem volt időm felkészülni arra, hogy jön… De most már itt van és csodálatos.”

b 16 ELKÉPESZTŐ! A 18 éves lány arra ébredt a kómából, hogy gyermeket szült.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!