Elvette a gyereke telefonját. A tini dühében szétverte a lakást… Te mit tettél volna az anyuka helyében?

Megosztás

- Hirdetés -

A serdülőkorban a hormonok alaposan megkavarhatják a fiatalokat. Na de ennyire???

Serdülőkorban jön el az az időszak, amikor nagyon nehéz egy gyerekkel. Dolgoznak benne a hormonok, amik miatt érzelmileg instabilabb. Ekkor kezdődik a feleselés, duzzogás stb. Nem könnyű ilyenkor a szülőknek.

Tannisha Mckinson egy a TikTokon osztotta meg a követőinek azt, amit a gyereke művelt a házában. A felvétel gyorsan végigfutott a neten.

- Hirdetés -
kep 2022 09 19 081753775 Elvette a gyereke telefonját. A tini dühében szétverte a lakást... Te mit tettél volna az anyuka helyében?

Az anyuka elvette a gyereke telefonját, cserébe a dühös tini szétverte a házat, míg az anyja távol volt…

A kétségbeesett nő megmutatta, hogy mi várta őt otthon. A lakás úgy nézett ki, mintha egy tornádó tombolt volna. Felborult bútorok, törött tévé, háztartási gépek. A lakás gyakorlatilag lakhatatlanná vált..

kep 2022 09 19 083342888 Elvette a gyereke telefonját. A tini dühében szétverte a lakást... Te mit tettél volna az anyuka helyében?

El tudod képzelni, mit érezhetett a tini anyja, miután látta ezt a pusztítást? Egyszerűen nem értjük. Egyébként kíváncsi vagyok, megbüntette-e újra a gyereket, és ha igen, hogyan.

kep 2022 09 19 083422784 Elvette a gyereke telefonját. A tini dühében szétverte a lakást... Te mit tettél volna az anyuka helyében?

Az interneten mindenkit ledöbbentett a látvány.

kep 2022 09 19 083448045 Elvette a gyereke telefonját. A tini dühében szétverte a lakást... Te mit tettél volna az anyuka helyében?

Egyesek szerint ez nem normális és a gyerekkel mindenképp el kéne beszélgetnie egy szakembernek…

@tannishamckinson

A 12 year old boy did this to his mother's house because she punished him by taking his phone guys comment and tel me what u would do if it's was your home

♬ original sound – Tannisha Mckinson
- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!