Ez a fotós egy iPhone-t és a Big Mac hamburger dobozát használja a portrék készítéséhez – Az eredmény fantasztikus

- Hirdetés -

A francia híres fotós, Philippe Echaroux úgy döntött, hogy kihívja magát egy meglehetősen szokatlan feladattal szemben. Fotókat készített iPhone-ja és egy Big Mac burger doboz felhasználásával, hogy bebizonyítsa, hogy a képek nem a drága eszközöktől lesznek kiválóak. És sikerült is neki!

Nem a megszokott kényelmi zónától való eltávolodás volt nehéz számára, hanem az, hogy az emberek ne tartsák nevetségesnek ilyen eszközökkel a kezében. Mindenki számára furcsa és teljesen idegen volt, hogy egy hamburgeres doboz közeledik feléjük és még képet is készít róluk.

A végeredményeket a VSCO, a Photoshop FIX és a Lightroom Mobile alkalmazásokban szerkesztették, a DIY vaku nélkül. Gyengén megvilágított portrékat szinte lehetetlen lenne készíteni egy telefonnal. Philippe viszont egy teljesen úgy gondolkodási formát mutatott be az embereknek.

- Hirdetés -

A következő összeállításban megmutatjuk, hogyan sikerültek a különleges eszközzel készített fotók.

Zseblámpát, egy szívószálat és egy Big Mac szendvics dobozt használt a fényszóró felszereléshez.

Ilyen volt teljesen összeállítva.

- Hirdetés -

Ezután elkezdte fényképezni az embereket.

Ilyenek lettek a speciális eszközzel készített portrék.

Az alábbi videóban pedig megnézhetitek az egész munkafolyamatot. Láthatjátok, hogyan készült az egyben furcsa és fantasztikus fényképezőgép.

- Hirdetés -

Mi a véleményed?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!