Ez a lány 14 évesen esett teherbe. Jelenleg csak így képes nevelni gyermekét: – „Borzasztó nehéz tinédzserként és anyaként is helyt állni.”

- Hirdetés -

Igen, jól olvastad. Hihetetlennek hangzik, de ez a lány 14 évesen esett teherbe és azóta is neveli kislányát. Nagyon kevés fiatal dönt úgy, hogy megtartja és felneveli a kicsit. Hiszen ez óriási feladat, egy életre megváltoztat mindent.

Natalie Shay 14 évesen lázadó korszakát élte. Szülei ellenezték a párkapcsolatát, de a lányt ez cseppet sem érdekelte. Hónapokig csak találkozgatott a barátjával, de egy idő után már intim kapcsolatot is létesítettek a fiúval. Miután ez rendszeressé vált, rövidesen teherbe is esett Natalie.

Hamarosan a szülők számára is világossá vált a helyzet. Először nagyon haragudtak a fiatalokra, de tudták, támogatniuk kell őket. Natalie végül egészséges kislányt szült, akit Rylahnak nevezett el.

Jelenleg a fiatal anyuka már 16 éves. Továbbra is a szüleivel él és iskolába jár. Emellett a McDonald’sban is dolgozik részmunkaidőben. A fiatal lány élete teljesen eltér a korabeliekétől. Nem jut elég ideje a szórakozásra, bulizásra és bandázásra a haverokkal. Nem járhatja állandóan a plázákat mint a többi fiatal. Nagyon modern anyuka, ami nyilván a korából adódik. Így kicsit kiélheti fiatalkori vágyait is.

- Hirdetés -

Natalie létrehozott egy YouTube csatornát, azzal a céllal, hogy segítsen a hasonló helyzetben levő fiatal anyákon. Elmondja tapasztalatait és tanácsait. Imádják a videóit.

„Borzasztó nehéz tinédzserként helyt állni anyaként, diákként és dolgozó „felnőttként” is.

Elmeséli, hogy annak ellenére hogy szülei mindenbe támogatják, komoly szorongással küzd. Éjjel gyakran szorongási rohamokra riad fel.

- Hirdetés -

Instagramon csak nem 63 ezer követője követi figyelemmel mindennapjait. Látszik, hogy igyekszik és próbál minden szerepben helyt állni. Mindent megtesz a kislányáért, de bevallotta, szülei nélkül nem lenne erre képes. Sokan azt hiszik testvérek a kislánnyal.

Sajnos nemrég törölte a gyermek apjával közös fotókat az oldaláról. Ugyan nem erősítették meg, de azt feltételezzük, talán véget ért a szerelem.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!