Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

Megosztás

- Hirdetés -

Senki sem szereti, ha hazudnak neki. Van pár csillagjegy, akiknek a vérében van a kamuzás. Inkább mismásolnak valamit, minthogy őszintén elmondják a véleményüket.

Amikor egy sikeres kapcsolat receptjéről kérdezünk valakit, akkor a legtöbb ember az őszinteséget és a bizalmat említi. A partnerek közötti kommunikáció minősége kiemelkedően fontosnak tűnik. Tény és való, hogy nehéz olyan emberre támaszkodni, aki nem őszinte velünk. Van pár csillagjegy, akiknek a vérében van a hazudozás. De miért? Nem feltétlenül hazudnak rossz okokból.

Rák

kep 2022 09 01 125507099 Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

A Rák jegyében született emberek félelemből hazudnak. A rákok nem túl jók a konfrontációs helyzetekben. Ilyenkor inkább hazugsághoz folyamodnak, mint hogy szembenézzenek egy kényelmetlen igazsággal. Az érzelmek vezérlik őket, és nehezen megy nekik a logikus, józan ésszel való gondolkodás. Amikor az igazság kényelmetlennek bizonyul, inkább hazugságba burkolóznak.

- Hirdetés -

Halak

kep 2022 09 01 125026123 Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

Az állatövi Halak általában … félénkségből hazudnak. Bár könnyen kötnek szoros kapcsolatokat, szívből és őszintén szeretik partnereiket, nehezen tudják kifejezni igényeiket és elvárásaikat. Elvárják, hogy partnerük magától kitalálja őket, ami általában kudarcra van ítélve. Ekkor a Halak ahelyett, hogy egyenesen kimondaná, mit akar vagy mit nem, inkább hazugságokkal és manipulációkkal befolyásolják a helyzetet.

Ikrek

kep 2022 09 01 125037942 Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

Általában a jószándék vezérli őket. Nem szeretnek rossz híreket közölni. Úgy vélik, hogy így jobban megvédhetik egy szeretett személy érzéseit. Az ikrek gyakran menekül hazugságba a számukra kellemetlen helyzetek elől.

Vízöntő

kep 2022 09 01 125205726 Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

Ők szentül meg vannak győződve arról, hogy az erkölcs vezérli őket, és minden, amit tesznek, az egy nagyobb jó érdekében történik. Szóval a hazugság egy ártatlan „mellékese” a dolgok folyamának. A Vízöntő szemrebbenés nélkül fog hazudni, ha úgy gondolja, hogy az igazság árthat a kapcsolatának a partnerével. Ily módon az ellenkező hatást éri el, mert rettenetesen hazug és kiszámítható.

- Hirdetés -

Mérleg

kep 2022 09 01 125411403 Ez az öt csillagjegy ösztönös hazudozó. A párod köztük van?

A bájos és kedves Mérlegek rosszul érzik magukat a komfortzónájukon kívül, például konfliktushelyzetekben. Hogy elkerüljék őket, hazudnak, de mindig finoman és diszkréten. Amint lehetőség nyílik egy vita elkerülésére vagy lerövidítésére, ösztönösen a hazugsághoz folyamodnak. Nincsenek kötélből az idegei…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!