Ezek a legnépszerűbb női fazonok, az „alsó” tájékon.

- Hirdetés -

Amikor kijön a jó idő és bikinire lehet vetkőzni, a hölgyek bizony csapatostul foglalnak időpontot a kozmetikusokhoz, hogy eltávolítsa a nem kívánatos szőrszálakat bizonyos testtájékról. Igen jól gondoljátok az intim területek szőrtelenítéséről van szó. Bizony nem nyújt túl szép és gusztusos látványt, mikor a szőrszálak a bikini alsó mellett kikandikálnak, szóval ezt a területet rendbe kell tenni. Ezzel nemcsak maguknak, hanem az erősebbik nem képviselőinek is kedveznek, hiszen ők élnek-halnak a puha és selymes bőrért. Viszont meg kell jegyeznünk, hogy nem minden fazonhoz ugyanazt a szőrtelenítő eljárást kell alkalmazni.

1, Brazil

Mivel a legtöbb ember vizuális típus ezért szeretik elképzelni, mi is lehet a ruha alatt és az épp, hogy nézhet ki. A jól ismert brazil fazont nagyon könnyen el lehet érni pusztán egy borotva segítségével, ám a szőr visszanövés már egy kevésbé kellemes folyamat, arról nem is beszélve, hogy szőrtüsző gyulladás is kialakulhat, ami egyáltalán nem szép látvány. Ezért vannak, akik szakemberekre bízzák ezt. A meleggyanta helyett, nyugodtan lehet cukorgyantát is használni, mivel az nem annyira fájdalmas, mint az előbbi. Az érzékeny bőrűeknek ez még jobb választás. Fontos, hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül a kozmetikusnál, mivel ő már több százat látott már és tudja, hogyan kell kezelni. Még egy jó tanács, házilag ne állj neki ilyen műveleteknek!

- Hirdetés -

2, Kevés szőr

Vannak férfiak, akik nagyon vonzónak tartják, ha nő nem teljesen szőrteleníti magát, hanem a szeméremdombon hagy egy kevés szőrt. Ez azért van, mert az erősebbik nem képviselői túlságosan is ártatlannak tartják a teljes csupaszságot, ez viszont egy kis izgalmat visz a dolgokba. Sok nő is ezt a fazont preferálja jobban, így nem érzik magukat annyira „kislányosnak”.

Ezt úgy kell megcsinálni, hogy szőrtelenítés közben egy vékony csíkot kell hagyni. Vannak nők, akik ezt túlgondolják és bizonyos mintákat vágnak bele. Ez viszont azért nem jó ötlet, mert a férfiaknak elmegy a kedvük, ha meglátják, hogy szívecske alakban van nyírva.

- Hirdetés -

Ennél az eljárásnál is nagyon hatékonyan lehet alkalmazni a cukorgyantázást. Ha viszont egyszerűen nem tudsz megbarátkozni a gondolattal, hogy más csinálja, akkor a hideggyanta megoldást jelenthet számodra. Ehhez nem kell mást tenned csak a kezeid segítségével egy kicsit felmelegíteni és az érintett területre helyezni.

Egyetlen dologra azonban nagyon-nagyon oda kell figyelni és soha semmilyen körülmények között nem szabad alkalmazni!

Ez nem más, mint a szőrtelenítő krém használata intim területen! A vastagabb bőrfelületen, mint például a láb, nem okoz problémát, ám odalent nagyon érzékeny és vékony a bőr és a krém hatására akár fel is oldódhat a felső réteg, ami kellemetlen fájdalommal jár. Bizonyos esetekben égési sérüléseket is okoz, így célszerű ezt nagyon komolyan venni!

- Hirdetés -

Mi a szakértő véleménye?

Amennyiben nem vagy jártas a szőrtelenítés terén, mindenképpen célszerű kikérni egy kozmetikus véleményét, aki nagyon sok eljárással dolgozott már együtt. Ha bármi kérdésed van ő biztosan tud rá normális és hasznos válasszal szolgálni.

Ez a videó szintén segíthet, de ha ennél is több infóra van szükséged, akkor ne habozz felkeresni egy szakembert.

3, A jól ismert bikinifazon.

Tény, hogy kevesen vannak, de bizony akadnak olyan férfiak, akik nem szeretik, ha a nő teljesen csupasz vagy csak egy csík van odalent. Bizonyos nők is akkor nyugodnak meg mikor nem kell sokat bajlódniuk a szőrzetükkel, csak ápoltan karbantartják azt. Ebben az esetben sokat segíthet egy trimmelő szerkezet, ami egy bizonyos méretre vágja le a szőrszálakat. Nem, nem szabad összekeverni ezt egy hajvágó géppel, ugyanis az könnyedén becsípheti a bőrt, ami nagyon fájdalmas tud lenni. Ha fürdőruhába kell bújni, akkor egy borotva segítségével szedd le a kilógó szőrszálakat.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!