Fagylalt csak 18 éven felülieknek! Fogyasztásuk nagyon kockázatos

Megosztás

- Hirdetés -

Vannak dolgok, amiket csak nagykorúságunk elérésekor vásárolhatunk meg. Biztos vagyok benne, hogy az első mondat elolvasásakor az alkoholos italokra vagy a cigarettára gondoltatok, igaz? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van ilyen fagylalt is? Igen – FAGYLALT … Fagylalt csak 18 éven felülieknek!

Martin Bandoni cukrász egyik fagyiját csak felnőtteknek szolgálja fel a skóciai Glasgow-ban lévő Aldwych Cafe fagylaltüzletében. Ez a világ legcsípősebb fagylaltjai, és az „ördög leheletének” nevezik .

Csípős paprikából készültek, és 1,5 millió Scoville-egységük van (erősségi skála)! Ez tényleg baromi sok! Összehasonlításképpen hadd mondjam el, hogy a Jalapeno paprika csak … 2500 SHU. Gyenge, nem?

- Hirdetés -

Ez nem minden!

Mielőtt megkóstolná ezt a fagylaltot, minden ínyencnek alá kell írnia egy külön nyilatkozatot, melyben elfogadja, hogy teljesen tisztában van az elfogyasztásuk lehetséges következményeivel.

Fagylalt csak 18 éven felülieknek! Ezek családi titkok

Ennek a pokoli finomságnak a receptjét titokban tartják. Martin addig nem adja tovább a gyerekeinek, amíg át nem veszik a családi vállalkozást.

- Hirdetés -
faggy Fagylalt csak 18 éven felülieknek! Fogyasztásuk nagyon kockázatos

Javában tombol a hőség. Ráadásul az időjárás-előrejelzések azt mutatják, hogy egyelőre nincs kegyelem. Ilyenkor a fagylalt valószínűleg az egyik leggyakrabban fogyasztott nasi. Ti ki mernétek ezt próbálni? Noha szeretem a fűszeres ételeket, azért ezt meggondolnám…😅

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!