Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

- Hirdetés -

Nyolc évvel ezelőtt diagnosztizáltak agydaganatot egy brit férfi, Pablo Kelly fejében. A tumor annyira rossz helyre nőtt a fejében, hogy lehetetlen volt kiműteni onnan. Az orvosok mindössze egy évet jósoltak a férfinak.

Pablo Kelly Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Az egész egy fejfájással kezdődött

Majd újra és újra visszatért, végül annyira elhatalmasodott rajta a fájdalom, hogy egyik nap összeesett a munkahelyén. Az eset után azonnal orvoshoz fordult. Kivizsgálták és hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a gyilkos kór megtámadta a szervezetét.

1 1 Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Az orvosok azonnal, gyorsított eljárásban sugárkezelésre küldték, pedig csak egy konzultációra készült az onkológusához.

Pablo nem akarta a sugárkezelést. Szerette volna mérlegelni a lehetőségeket és egyéb, alternatív terápiák lehetőségét is megfontolni. Az orvosok azt mondták neki, hogy kemoterápia nélkül csupán fél éve van hátra.

- Hirdetés -
inbound4191527158914503585 768x1 1 Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Pablo azonban rengeteget hallott, olvasott már a kemoterápia súlyos mellékhatásairól. Sterillé válnak a férfiak, és bizonyos esetekben többet árt a kezelés, mint használ. Pablo mindenképp szeretett volna még apa lenni, és nem a lefagyasztós módszerrel.

pablo Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Úgy volt vele, hogy ha így is, úgy is meghal, akkor hadd próbáljon ki valami alternatív módszert. Orvosa tanácsa ellenére lemondott a kemoterápiáról és helyette a ketogén diéta segítségével próbálta magát „kikúrálni” az agydaganatból.

- Hirdetés -
364EB57D00000578 3691808 image a Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Azóta eltelt NYOLC ÉV. Nem fél, nem egy, hanem nyolc. Pablo még mindig él és a tumor megváltozott a fejében. Olyannyira, hogy az orvosok végül hozzáfértek és képesek voltak kiműteni a nagyját.

head1 Fél évet jósoltak neki az orvosok. Elutasította a kemoterápiát és még ma is él az agydaganatos férfi

Teljesen sohasem fog felépülni a betegségből. Nincs könnyű élete. Legyengült az immunrendszere és az agya sem úgy funkcionál, ahogy kéne, de két kisgyermek boldog édesapja.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!