Fontos változás a MOL kutaknál. Erre kell figyelnie az autósoknak

- Hirdetés -

Mától érvényes a változás, ami a benzinárstopot illeti.

kep 2022 06 24 164706732 Fontos változás a MOL kutaknál. Erre kell figyelnie az autósoknak

Az utóbbi időben gyakran belefuthattunk olyan esetekbe, amikor hosszú sorok kígyóztak a benzinkutaknál és az emberek pánikszerűen próbálnak tankolni. Ennek egyszerű oka van. A küldföldi példákat látva megjelent az autósokban a félelem, hogy elfogy az üzemanyag. Magyarországon egyelőre nem olyan drasztikus a helyzet, de azért nem árt figyelni.

A magyar rendszámmal rendelkező autókba továbbra is lehet hatósági áron tankolni a benzint és a gázolajat. A kőszegi MOL-kút viszont fontos változásokat közölt ezzel kapcsolatban, amire mindenkinek figyelnie kell.

- Hirdetés -
kep 2022 06 24 164631366 Fontos változás a MOL kutaknál. Erre kell figyelnie az autósoknak

A MOL kőszegi kútjának bejelentése szerint június 24-től a kisnyomású kútoszlopokon a maximális tankolási mennyiség napi 50 liter.

Megjelent egy maximális limit. A kannákba már nem is lehet olcsóbban üzemanyagot tölteni. A nagynyomású kútoszlopokon a magyar rendszámú, 3,5-7,5 tonnás össztömegű, illetve a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségi limit nélkül, hatósági áron vásárolhatnak.

kep 2022 06 24 164642632 Fontos változás a MOL kutaknál. Erre kell figyelnie az autósoknak

Íme a bejegyzés:

- Hirdetés -

„Kedves Vásárlóink!

2022. június 24-től (péntek) magyar rendszámú gépjárművet töltő személy hatósági áron (479,9 Ft / liter), nem magyar rendszámú gépjárművet töltő személy a kútoszlopokon található piaci áron tankolhat.

Kérjük a gépjármű honosságának igazolása érdekében tartsa magánál és mutassa fel forgalmi engedélyét a fizetést megelőzően!  A forgalmi engedély utólagos bemutatására nincs lehetőség!

- Hirdetés -

Amennyiben a honosság nem állapítható meg és az nem került igazolásra, úgy a piaci ár érvényes, utólagosan ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk fogadni!

Kisnyomású kútoszlopainkon az engedélyezett maximális tankolási mennyiség napi 50 liter.

Nagynyomású kútoszlopunkon a magyar rendszámú 3,5 – 7,5 t össztömegű, valamint a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségű limit nélkül hatósági áron vásárolhatnak.

kep 2022 06 24 164735039 Fontos változás a MOL kutaknál. Erre kell figyelnie az autósoknak

Edényzetbe, kannába történő tankolás esetén a PIACI ár érvényes.

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben gépjárművük benzintankja mellett külső edényzetbe is tankolnának, azt a benzintankba történő tankolástól elkülönítve, a benzintankba történő tankolás vételárának rendezését követően, önálló tranzakcióként szíveskedjenek megtenni. Amennyiben a gépjármű üzemanyag tartályába, illetve külső edényzetbe történő tankolásra egyszerre, egy tranzakció keretében kerül sor, úgy a tankolás teljes mennyisége tekintetében a töltőállomáson irányadó piaci árat alkalmazzuk.

A tankolási szabályok betartását biztonsági kameráinkon keresztül folyamatosan ellenőrizzük!”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!