Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor az egy dolgot jelent. Egy elhunyt szeretted próbál kapcsolatba lépni veled…

Megosztás

- Hirdetés -

Honnan tudhatnád, hogy egy szeretett személy megpróbál-e kapcsolatba lépni veled? Vannak erre utaló jelek. Lehet, hogy egy párat te is tapasztaltál…

Egy elhunyt személy próbál kapcsolatba lépni veled

A mindennapi rohanásban elfelejtjük, hogy igazából a mi életünk csupán egy szemvillanás, a világ életében. Ha egy betegségről vagy egy elhunyt szerettünk haláláról van szó, akkor hajlamosak vagyunk gyakrabban gondolni a végre. Szeretnénk hinni, hogy akit szeretünk, az örökké velünk lesz és vigyáz ránk. Sajnos az idő csak csendet, kétséget és ürességet hoz. De lehet, hogy csak nem látjuk a körülöttünk megjelenő jeleket?!

kep 2022 12 05 215054759 Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor az egy dolgot jelent. Egy elhunyt szeretted próbál kapcsolatba lépni veled...

Vannak, akik hiszen abban, hogy az örökkévalóságba jutott szeretteink még mindig megpróbálnak kapcsolatba lépni velünk. Jeleket küldenek, amelyeken keresztül azt akarják érzékeltetni, hogy továbbra is vigyáznak ránk és számíthatunk a támogatásukra.

- Hirdetés -

Melyek ezek a jelek?

A tudatalatti tükrözi azokat az érzelmeket és gondolatokat, amelyek gyötörnek bennünket. Ezért a tudatalattinak köszönhető, hogy a halottak kapcsolatba léphetnek velünk. Fontos azonban figyelmet fordítani arra, hogyan jelennek meg álmainkban az elhunytak. Ha szomorúak, akkor vélhetőleg figyelmeztetni szeretnének minket valamire.

kep 2022 12 05 220037919 Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor az egy dolgot jelent. Egy elhunyt szeretted próbál kapcsolatba lépni veled...

Elektronikus eszközök, világítás

Váratlanul kikapcsol a tévé? Villogni kezd egy villanykörte? Az ok nagyon prózai is lehet, de egyesek úgy vélik, hogy az energiaellátásban keletkező zavaroknak az oka „túlvilági”.

- Hirdetés -

Megáll az óra

Vannak, akik úgy vélik, hogy a megállt óra szerencsétlenséget és halált jelent. De ez annak a jele is lehet, hogy egy szeretett személy közel áll hozzánk.

kep 2022 12 05 215507665 Ha ezek közül többet is tapasztalsz, akkor az egy dolgot jelent. Egy elhunyt szeretted próbál kapcsolatba lépni veled...

Tollak

- Hirdetés -

Tollakat találsz a talpad alatt? Vagy olyan helyeken találsz, ahol semmi keresnivalója sem lenne? A tollak az angyalok jelei. Ez azt jelenti, hogy egy szeretett, de elhunyt személy közel van.

Hirtelen megváltozó hőmérséklet, és furcsa illatok

Ha jelentősen csökken a hőmérséklet a helységben, ahol vagyunk, és nincs rá magyarázat, akkor valaki a túlvilágról ott van mellettünk. Sőt! Gyakran érzünk olyan illatokat, amelyeket egy elhunyt személyhez tudunk társítani. Ez mind a túlvilág üzenete.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!