Íme a megfejtése annak, mire való a műanyag „kisszék” a pizzás dobozban

- Hirdetés -
a82baf2b857150e096c826fda380aafa Íme a megfejtése annak, mire való a műanyag "kisszék" a pizzás dobozban

Nagy valószínűséggel nincs olyan ember a világon, aki ne rendelt volna már legalább egyszer pizzát. Ebből pedig automatikusan következik az, hogy találkoztál már azzal a kis műanyag dologgal is, amit egyébként „kisszéknek” neveznek. Úgy néz ki, mint egy sámli vagy hokedli, de erre maximum valamilyen apró kis lények ülhetnének le. Sokunk számára feleslegesnek tűnik ez a kis tárgy, hiszen amint kinyitjuk a pizzás dobozt, repül is a kukába.

Te elgondolkodtál már azon, hogy tulajdonképpen mire való a „kisszék”?

pizza Íme a megfejtése annak, mire való a műanyag "kisszék" a pizzás dobozban

Az emberek többsége úgy véli, hogy ez a kis műanyag azt a célt szolgálja, hogy a pizzára ráolvadt sajt ne ragadjon rá a papírdoboz tetejére. Természetesen ebben is van igazság, főleg akkor, amikor a futár egyszerre több címre megy és felhalmozódik a pizza a kocsiban vagy a motor csomagtartójában.

- Hirdetés -

A „kisszéknek” van egy másik funkciója is, amiről nagyon kevesen tudnak. Persze ez csak akkor működik, ha a megfelelő módon helyezik el a pizzás dobozban, ugyanis csak rádobva az ételre elveszti eredeti funkcióját. A „kisszék” meggátolja, hogy szállítás közben egymásra vagy szétcsússzanak a szeletek.

web650 Íme a megfejtése annak, mire való a műanyag "kisszék" a pizzás dobozban

Tehát, két funkción már túl is vagyunk, de ez még mindig nem minden, mivel van egy harmadik is, amit egy Seb Web nevű TikToker osztott meg a közösségi oldalon. Videóban mutatta meg, hogy mire szolgál ez a kis műanyag. Te tudtad, hogy használatával nem kell hozzáérned a többi pizzaszelethez ahhoz, hogy kivedd a számodra szimpatikusat?

A felhasználó videóját egy hónap alatt közel kilencszázezren nézték meg és mi most megmutatjuk neked is.

@sebweb67

##pizza ##fyp ##foryoupage ##tips

♬ Mood – 24KGoldn
- Hirdetés -

Te tudtad ezt?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!