Íme a tökéletes hűtlenségi teszt. A Te párod vajon megcsal?

Megosztás

- Hirdetés -

Sajnos a legtöbb ember elmondhatja magáról azt, hogy legalább egyszer már megcsalták. Vannak, akiket ez mélyebben érintett, vannak, akiket kevésbé. A lényeg, hogy próbáljunk meg úgy tekinteni rá, mint az utunk egyik állomására. Mindenkinek meg kell tapasztalnia azt, hogy milyen az, amikor összetörik a szívét. Ettől csak erősebb lesz, és jó tapasztalattal szolgál a későbbi kapcsolataihoz.

190506 jealous couple feelings ac 1111p 71fae24c3ead11b18c05f82991990b50.nbcnews fp 1024 512 Íme a tökéletes hűtlenségi teszt. A Te párod vajon megcsal?

Azért biztos, ami biztos célszerű elővigyázatosnak lenni, hiszen senki nem akarja azt, hogy átverjék. Nagyon mostoha érzés.

Nem kell semmit sem túlkombinálni és nem kell extrém nyomozásokat csinálni. Nincs szükségünk az FBI-ra sem.

A TikTok-ra felkerült egy videó egy nagyon egyszerű trükkről. Egy Andrea Lopez nevű lány mutatta meg, hogy miként jött rá arra, hogy a párja más csajokat cipel fel a közös lakásukba.

istockphoto 546777390 612x612 1 Íme a tökéletes hűtlenségi teszt. A Te párod vajon megcsal?

Andrea fogott egy szösztelenítő hengert és végiggörgette a padlószőnyegen. Erre az eszközre mindenféle apróság ráragad. Főleg a szőr és a hajszálak. De, ez is a lényege ugyebár. A lány arra lett figyelmes, hogy egy csomónyi vörös hajszálat szedett össze a henger.

- Hirdetés -
1111 Íme a tökéletes hűtlenségi teszt. A Te párod vajon megcsal?

Andrea fekete hajú…

A videót azóta rengetegen kedveltél, likeolták. Számtalan hozzászólás érkezett.

@andrea.lopez44 He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) #fyp #viral #prank #cheater #couple #funny ♬ original sound – Andrea Lopez 😋

Ez persze visszafelé már kényesebb téma, hisz elég sok pasi választja a kopaszságot.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!