Íme néhány kép, ami bemutatja, milyen hangulatossá tudja tenni az őszi dekoráció az otthonod

- Hirdetés -

Most, hogy végérvényesen is beköszöntött az ősz és hamarosan október hónapba lépünk kezdetét veheti az őszi dekoráció kihelyezése. Az emberek mind az otthonukon belül, mind az otthonukon kívül szeretik nézegetni az egyedi és különleges dekorációkat. Ez meghozza a hangulatot az őszhöz és a Halloweenhez is. A nyugati országokban óriási népszerűségnek örvendenek a faragott és egyedileg megfestett tökök, amiket a verandára, teraszra, erkélyre, ház illetve ajtó elé szoktak kitenni az emberek. Ezen felül pedig a Halloween közeledtével jönnek a rémisztőbbnél rémisztőbb dekorációs elemek, például boszorkányok, csontvázak, szellemek, szörnyek madárijesztők…stb. Nyugaton egyébként minden ünnep el van túlozva, hisz karácsonykor is olyan dekorok vannak kint, amitől minden embernek eláll a lélegzete is. Persze ez az ottaniaknak kicsit sem giccses, sőt épp ellenkezőleg teljesen normális. A mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogyan lehet kidíszíteni a bejáratot és a ház előtti területet ősszel. Elképzelhető, hogy ebből fogtok ihletet meríteni és hamarosan már a ti házatok előtt is ilyen csodák fognak díszelegni.

1, Mindegy, hogy sima, rücskös, göcsörtös, zöld, narancs vagy fehér, a tökök mindig megállják a helyüket a bejárati ajtó előtt.

2, Vannak, akik a minimalista, letisztult, visszafogott tököket részesítik előnyben, így inkább a pasztell színekből válogatnak.

- Hirdetés -

3, Így lehet gyönyörű szépen feldobni a hófehér falat és lépcsőt.

4, Vannak, akiknek nem jut sok hely, de mégis szeretnék egy kis őszi dekorral és színnel feldobni otthonaik egy részét.

5, Nem kell mindennek sütőtökben pompáznia, elég ha csak pár darab van kirakva a többi rész pedig őszi színű virágokkal, levelekkel van feldobva.

- Hirdetés -

6, Itt már elég korán elkezdték feldíszíteni a bejárat felé vezető utat.

7, Ha nincs elég hely, akkor egy csodás őszi levelekből álló boa, és tök koszorú tökéletes választás lehet.

8, Az aztán a felvezető út. Itt nemcsak hagyományos színű és formájú tököket láthatunk, hanem kifaragottakat is, melyekbe fényeket helyeztek, hogy este is csodás hangulatot varázsoljanak.

- Hirdetés -

9, Úgy tűnik valaki igencsak a Halloween és az őszi dekoráció megszállottja. Döbbenet mennyi kifaragott töklámpás van kiállítva.

10, Ők biza már ízig-vérig a Halloweenre gyúrnak, még a pókok és a denevérek is ki vannak rakva. Már csak Drakula gróf hiányzik.

11, Igazán hangulatos lehet itt beszélgetést folytatni a családdal és a barátokkal.

12, Még madárijesztőt is kitettek. Reméljük senkit sem fog megijeszteni.

13, Mintha egy másik világba csöppentünk volna. Itt kívül-belül tombol az őszi dekoráció.

14, Ennek a háznak még az ajtaját is töklámpás mintájú anyaggal dekorálták ki. Ja és a varjakról se feledkezzünk meg.

15, Mi is meg bírnánk szokni ezt a a hangulatot idekint.

16, Gyakorlatilag az összes lehulló falevelet idehordták.

Nektek melyik tetszett a legjobban? Ti is hasonlóan fogjátok feldíszíteni a házatokat?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!