Itt a bizonyíték, hogy a plasztikai sebészet csodákra képes! Ennek a lánynak borzalmas élete volt amíg meg nem műtötték.

- Hirdetés -

Azok, akik testi rendellenesség nélkül születtek és nőttek fel, azok nem igazán tudják elképzelni, milyen érzés az, mikor összesúgnak a hátad mögött mert csálék a fogaid, előrébb áll az állkapcsod, nagyobb a füled, kancsal vagy, túl sok szeplő van az arcodon, vagy épp túl sok pattanás borítja az arcodat a serdülőkor miatt. Van, amikor már addig fajul a dolog, hogy az emberek vagy épp a gyerekek meg sem próbálják eltitkolni véleményüket, hanem egyenesen az arcodba vágják, hogy mennyire csúnya vagy. Az ilyen lelki bántalmazások megmaradnak egy gyermek lelkében, amik elkísérik őt a felnőtt életbe. Van, aki túl tud lépni rajta, de van aki nem és segítségre van szüksége ahhoz, hogy az ilyen jellegű bántalmazásokon szemet tudjon hunyni.

Cikkünk főszereplőjét, a brit származású Rebecca Hamiltont is nagyon sokan és nagyon sokszor csúfolták az iskolában, sőt az utcán is. A fiatal lánynak, nemcsak görbe fogai voltak, hanem alsó állkapcsa jóval előrébb volt, mint a felső. Ez nem csak esztétikailag jelentett problémát, hanem olyan tevékenységek elvégzésében is, mint az evés. Egy nap a lány megelégelte a folyamatos gúnyolódásokat és azt, hogy nem tud rendesen enni, és úgy döntött elmegy egy plasztikai sebészhez. A műtét teljes mértékben megváltoztatta arcát, valamint az egész életét.

Rebecca így nézett ki akkor, mikor még nem feküdt kés alá.

- Hirdetés -

Egy testi hiba miatt gyerekkora óta csúnyának érezte magát, és erre csak rátett egy lapáttal, hogy nemcsak iskolatársai, hanem az utcán sétáló civilek is kigúnyolják őt.

Pitbull illetve angol buldog kutyához hasonlították őt, ami már önmagában nagyon sértő és bántó, főleg, ha ezt valaki gyerekkora óta hallgatja.

Annak érdekében, hogy saját lelkét is megnyugtassa és többet ne kelljen elviselni mások bántó szavait, úgy döntött megoperáltatja magát.

- Hirdetés -

A műtét 4 órán keresztül tartott, ahol az orvosok 7 mm-rel előrébb hozták a felső állkapcsát, az alsót pedig 8 mm-rel hátrébb tolták.

A műtét után elviselhetetlen nagy fájdalmai voltak Rebeccának, de kibírta, mert tudta ez a fájdalom keresztülvezeti őt a nyugodt élethez.

Megérte az a sok szenvedés, fájdalom és fájdalomcsillapító szedés, mert végre valahára, olyan lett az arca és megjelenése, amilyenre már kicsi kora óta vágyott.

- Hirdetés -

Barátja mindenben támogatta őt, ott volt mellette a legrosszabb, legsötétebb, legfájdalmasabb órákban, valamint a legboldogabbakban is.

Azt mondta neki, hogy szeretnie kell saját magát, és nem szabad hagynia, hogy mások mondják meg milyennek kell kinéznie. Ha ő elégedett vele, akkor nem kell mások véleményére hallgatni, csak az számít ő hogy érzi magát a bőrében.

Rebecca minden hasonló helyzetben lévő lánynak és fiúnak azt tanácsolta, hogy szeressék magukat úgy ahogy vannak, de ha megjelenésük nem teszik lehetővé a boldog életet, akkor ne féljenek specialistához fordulni, aki segít jobbá tenni az életüket.

Ma Rebecca boldogabb, mint valaha hála a plasztikai sebészetnek, amit bizony jó célokra is lehet használni, nemcsak arra, hogy valaki elcsúfítsa magát mert, nem elégedett azzal, hogy öregszik.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!