Kacsa vagy Nyúl? A válaszod sokat elárul a személyiségedről…

Megosztás

- Hirdetés -

Kacsa vagy nyúl? Mit látsz a képen? Bár ez a kérdés teljesen triviálisnak tűnhet, a válasz, amit adsz, sokat elárul Rólad, és ez elgondolkodtató.

Ez a kép legalább 100 éves.

A 19. század végén készült a nyúl és kacsa képe. Megjelent a német „Fliegende Blätter” folyóiratban. Néhány évvel a publikáció után Joseph Jastrow amerikai pszichológus (Lengyelországban született) felhasználta az illusztrációt kutatásai során.

kep 2022 07 18 075457554 Kacsa vagy Nyúl? A válaszod sokat elárul a személyiségedről...

Jastrow optikai illúziókon dolgozott, és arra a kérdésre kereste a választ, hogy mi a kapcsolat személyiségünk és a dolgok észlelésének módja között. Természetesen egy ilyen egyszerű teszt sok kérdésre nem ad kimerítő választ, de kétségtelenül ösztönöz az önreflexióra. A válasz meglephet minket!

- Hirdetés -

Kacsa vagy Nyúl?

Ebben a tesztben nincs olyan, hogy jó vagy rossz válasz. Csak annyit kell tenned, hogy szánj rá egy pillanatot, és nézd meg az alábbi képet. Ne nézd túl sokáig, és ne elemezgesd. Az első asszociáció a lényeges.

Mit látsz az alábbi képen?

- Hirdetés -
kep 2022 07 18 075037975 Kacsa vagy Nyúl? A válaszod sokat elárul a személyiségedről...

NYÚL

Ha egy nyulat vettél észre, az azt jelenti, hogy empatikus és rendkívül érzékeny ember vagy. Soha nem mondasz nemet, ha valakinek szüksége van a segítségedre

Van egy természetfeletti képességed is, amely segít elkerülni a problémákat. Szereted a rohanást és a haladást, optimista vagy a jövődet illetően. Tudsz örülni az apróságoknak is. A gond veled az, hogy nem bízol másokban, és nehezen nyitsz új kapcsolatok felé.

kep 2022 07 18 075529122 Kacsa vagy Nyúl? A válaszod sokat elárul a személyiségedről...

KACSA

Te vagy a társaság központja. Szeretsz másokra vigyázni. Belső békéddel vonzod az embereket, és jó vezető lehetsz. Saját családról álmodozol, mert a családi értékek rendkívül fontosak a számodra.

- Hirdetés -

Az életben elsősorban a szíved vezérel, az őszinteség és a nyitottság jellemez. Inspirálsz és motiválsz másokat, amitől mások jól érzik magukat a társaságodban. Ne felejts el azonban időt szánni önmagadra, és pihend ki az állandó rohanást.

kep 2022 07 18 075537540 Kacsa vagy Nyúl? A válaszod sokat elárul a személyiségedről...

NYÚL ÉS KACSA

Ha mindkét állatot egyszerre látod, akkor optimista-realista vagy. A mindennapi élet során általában a józan ész vezére. Hatalmas erőd van ahhoz, hogy leküzd a hétköznapi harcokat.

Kreatív vagy, akit az intelligencia jellemez. Sajnos közvetlenségedből az következik, hogy gyakran megbántasz másokat, és elriasztod magadtól, pedig nem szeretnéd…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!