Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

- Hirdetés -

„Az első lélegzetvétel…” Mikor a szülők arra a döntésre jutottak, hogy fájdalmas búcsút kell venniük kisbabájuktól, olyan csodával határos dolog történt, amire sem ők, sem az orvosok nem számítottak.

Világunkban számos olyan kérdés és probléma merül fel, melyre csak a tudomány adhat ésszerű magyarázatot, azonban akadnak olyan kivételes esetek, amikor még a tudomány sem tudja megválaszolni vagy megmagyarázni a megoldhatatlan problémákat, vagy épp gyógymódot találni betegségekre.

baba

Viszont arra is találhatunk példát, hogy a betegek váratlanul épülnek fel betegségükből, melyre nem létezik tudományosan alátámasztott magyarázat. Az anyuka, Lisa Hough szerint ez nem lehet más, mint egy csoda!

s6NbPVD Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

Életük legnehezebb döntése

2022. 02. 19-én Hough a Facebook oldalán tett közzé egy csodálatos történetet. Az elején elmesélte, milyen nehéz volt neki és a férjének meghozni azt a döntést, miszerint nem küzdenek tovább kisfiúk, Karson életéért, hanem lekapcsolják őt a gépekről. Az orvosok felkészítették a párt arra, hogy miután kikapcsolják a gépeket, a kisbaba szíve 10 percen belül leáll majd, de arra senki sem számított, ami ezután következett.

- Hirdetés -
Parents Say Goodbye To Their Bab Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

Csodák léteznek! A gépek leállítását követően, a kisfiú nem veszítette életét, hanem önerejéből lélegezni kezdett, majd több testi funkciója is, mint például a köhögés vagy a nyelés, is működésbe léptek.

ENk9FxC Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

„Sem az orvosoknak, sem az ápolóknak nincs ésszerű magyarázata arra, ami történt, teljesen tanácstalanok ezügyben, és azt állítják semmiféle orvosi vagy tudományos adattal sem tudják alátámasztani az eseményeket. Csakis azzal tudják magyarázni, hogy csodák tényleg léteznek!” – tette hozzá az édesanya

Hough akkor még azt írta, hogy nem tudja Karson meddig fog életben maradni, és bár bízik a legjobbakban, mégis hálát ad ezért a kevés időért is, ami megadatott nekik, még ha nem is tarthat sokáig.

- Hirdetés -
ufFpA1S Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

Kiderült, hogy Karson nagyobb harcos, mint azt bárki is remélte, február 28-án még az eddigieknél is jobban volt, folyamatosan javult az állapota. Ezután az édesanya közösségi oldalán közzé tett még egy bejegyzést, melyben ez állt:

„Karsonnak már nincs szüksége arra, hogy oxigént kapjon. Már a testhőmérsékletét is képes fenntartani és saját maga szabályozni, a hőszabályozásra sincs szüksége többé.”

Az édesanya izgatottan osztotta meg azt a hírt is, ami eddig teljesen elképzelhetetlen volt számukra, hogy Karsont hamarosan haza engedhetik a kórházból.

Hazatérés a kórházból

Végül március 1-én az orvosok közölték a házaspárral, hogy a kisfiúkat még a héten haza vihetik a kórházból.

- Hirdetés -

„Minden egyes nap, amíg csak levegő van a tüdőmben, hálát adok Istennek azért, amiért ilyen kegyes volt Karsonhoz és lehetőséget adott neki, hogy lélegezzen.„ – mondta Hough

215e4cc6304693f8e47634fd5f0f8079 Könnyek közt búcsúztak a babájuktól, majd lekapcsolták a lélegeztetőről. Ami ezután történt, arra az orvosok annyit mondtak: CSODA!

Az édesanya már a legelső posztja után is rengeteg együttérző és támogató kommentet kapott közösségi oldalán, és miután megosztotta a hírt, miszerint Karson életben maradt, mindenki velük ünnepelt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!