„Lehetne, de nem akarok”. Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

- Hirdetés -

Emma Cousins nem hajlandó „kitölteni az űrt” a bal szeménél, miután elvesztette azt a rák miatt.

eye cancer mom doesnt wlear prost "Lehetne, de nem akarok". Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

A sheffieldi Emmának elmondtak, hogy mesenchymalis chondrosarcoma van. Ez egy rendkívül ritka daganat, amely 15 éven keresztül nőtt a szeme mögött. Észrevétlen maradt, amíg Emma rosszul nem kezdte érezni magát. Ekkor döntött úgy, hogy elmegy egy vizsgálatra.

Olyan ritka a betegség, hogy Angliában ő volt az egyetlen ember eddig, akinél ilyet diagnosztizáltak.

ayf "Lehetne, de nem akarok". Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

A kezelés részeként el kellett távolítani a bal szemét. A combjából vettek bőrt, amivel lefedték a rést. A nő mostanra felépült. Viselhetne műszemet, de nem akar.

- Hirdetés -

Miért nem?

Emma azt szeretné, hogy mindenki lássa, hogy egy ritka betegség túlélője.

„Lehetne műszemem és élhetnék teljesen normális arccal, de nem akarok.”

eye cancer mom doesnt wear prost "Lehetne, de nem akarok". Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

„Nem akarok normálisnak tűnni. Egy túlélő vagyok és nem kell titkolnom.”

„A lányom a másik ok, amiért nem hordom a szemem; utálja ha meglátja” – árult el egy másik okot. „A gyermekeim voltak a legnagyobb támaszom mindezek során, és ennél többet nem is kívánhattam volna. 

„A navigálás fél szemmel egy igazi küzdelem. Vannak dolgok, amelyekben nehéz eligazodni. Az ajtókon is nehéz átmenni. Nem tudok tejet önteni úgy, hogy ne öntsem mellé…”

eye cancer momhhh doesnt wear prost "Lehetne, de nem akarok". Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

„A műtétem után szemüveget kaptam, hogy semmi ne menjen bele és ne sértse meg a megmaradt szememet. A szemlyukam bezárásához használt bőr azonban még nem gyógyult meg rendesen, még kilenc hónapom van hátra, mire hordhatom a szemüveget.”

- Hirdetés -
asdsdad "Lehetne, de nem akarok". Ezért nem hajlandó műszemet viselni az anyuka, aki a rák miatt elvesztette a fél szemét

Emma rengeteg támogatást kapott rákos közösségektől. Sok ember történetét hallgatta meg, amely segítette őt a nehéz pillanatokban.

„Kerestem hozzám hasonló embereket. Tudni akartam, hogy ők min mentek keresztül, hogy fel tudjak készülni és meg tudjak birkózni azzal, ami rám várt…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ez is érdekelhet: A rákban szenvedő anya olyat tett a lányáért, amit mindenki megirigyelne

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!