Medvegyev szerint eltűnik az EU a térképről, mire Ukrajna taggá válik

- Hirdetés -

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök szerint az EU ugyanarra a sorsa juthat, min a Szovjetunó. Magyarán, eltűnhet a térképről, mielőtt még Ukrajnát befogadná.

kep 2022 06 21 112223855 Medvegyev szerint eltűnik az EU a térképről, mire Ukrajna taggá válik

Medvegyev 2008 és 2012 között volt orosz elnök és jelenleg az ország Biztonsági Tanácsának helyettes vezetője. Szerinte Brüsszel ígéretei Ukrajnának a szovjet vezetők kommunizmusépítési terveihez hasonlók.

Megígérték! És csak Malorosszijának ígérték, Grúziának még csak nem is (én megsértődtem volna a helyükben, Törökországról nem is beszélve). Megígérték, de feltételekkel. A típusnak jobbnak, tisztábbnak kell lennie. Kevésbé korrupt, fejlettebb, felvilágosult, okosabb. Ursula néni még azt is mondta, hogy az ukránok meghalnak az EU-tagságért. És ennyi… 

kep 2022 06 21 120923814 Medvegyev szerint eltűnik az EU a térképről, mire Ukrajna taggá válik

Félelmetes belegondolni, mekkora botrány lesz ebből, hiszen milyen áldozatokat hoztak az EU-csatlakozás oltárán, és mekkora csalódás lesz a boldogtalan ukránok várakozásai? uh, nem akarom elkiabálni 

- Hirdetés -

Az EU Bizottság pénteken javasolta, hogy Ukrajna kapja meg a tagjelölt státuszt, ami az első lépés a tagsághoz. Az unió keményen aggódik az ukrán korrupciótól. Az ukránok az után nyújtották be a tagsági kérelmet, hogy Oroszország megtámadta őket.

kep 2022 06 21 121114346 Medvegyev szerint eltűnik az EU a térképről, mire Ukrajna taggá válik

Az EU-tagok között nézeteltérések voltak az Oroszországgal szembeni szankciókkal kapcsolatban is. Az orosz olajra vonatkozó részleges tilalom bevezetése mellett Brüsszel engedményeket tett Magyarországnak és több más országnak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!