Melyik ország a legkövérebb? Ennyi az átlagos testsúly a világ különböző országaiban

- Hirdetés -

A testsúly mindig is egy kritikus pontként szerepelt az emberek életében. Van, aki többet és van, aki kevesebbet szeretne. Egy ember testsúlyát rengeteg dolog befolyásolja. Alkat, hormonok, egészség, táplálkozás, gének, mozgás vagy annak hiánya. A megfelelő testsúly kérdése is egyéni. Magassághoz szokták hozzákalkulálni. Egy férfi esetében alapvetően egyszerű a megfelelő testsúly meghatározása. A magasságból le kell vonni 100-at és megkapott érték nagyjából egy referencia értéket ad. Tehát egy 180 centiméter magas férfinak körülbelül 80 kilogramm lenne az ajánlott. De ha valaki testépítő, vagy csak erős csontozatú, akkor már nem feltétlenül ez az érték a mérvadó. A lényeg, hogy egészségesek legyünk.

Az átlagos testsúly a világon körülbelül 62 kilogramm. Ez az érték országonként változó, úgyhogy nézzük végig egyesével, hogy hol, mennyi az átlagos testsúly?

Kanada

- Hirdetés -

Amerikai Egyesült Államok

Japán

Németország

- Hirdetés -

Vietnám

Brazília

Anglia

- Hirdetés -

Banglades

Chile

Ausztrália

Etiópia

Kuvait

Horvátország

Dél-Korea

Észak-Korea

Oroszország

Magyarország

Kína

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!