Mi a Te sötét oldalad? Ez az kép segít megfejteni…

Megosztás

- Hirdetés -

A képtesztek nagyon népszerűek. Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen apróság is sokat segít abban, hogy jobban megismerjük a személyiségünket.

Mi az optikai csalódás

Az optikai csalódás megváltoztathatja azt a megítélésünket, amit valójában látunk a képen. A színek, fények, árnyékok és minták meghatározott kombinációjának hatása az, ami becsaphatja agyunkat. Ennek eredményeként olyasmit látunk, ami valójában nincs is ott.

kep 2022 11 20 172528617 Mi a Te sötét oldalad? Ez az kép segít megfejteni...

Az illúziótesztek nagyon szórakoztatóak. Ráadásul minél több rejtvényt oldunk meg, annál jobban kezeljük az élet vagy a munkahelyi problémákat, mert agyunk „edzett” és jobban működik.

- Hirdetés -

Fedezd fel a sötét oldalad…

Ebben segít az alábbi személyiségteszt. Ne feledd, az első benyomás a legfontosabb. Tehát ne nézd túl sokáig a képet. Az számít, amit először meglátsz.

kep 2022 11 20 172047916 Mi a Te sötét oldalad? Ez az kép segít megfejteni...

A kép melyik részére fókuszáltad a szemed? Mit láttál, amikor először nézted meg a képet? Egy nő, egy folyó, egy híd vagy esetleg egy csónak? Mit jelez a sorrendjük?

Ha a nőt

Túlságosan hiú vagy. Gyakran nézel a tükörbe, hogy megbizonyosodj arról, hogy jól nézel ki. A megjelenésed fontos számodra, és szereted irányítani azt. Ennek ellenére nem ítélsz meg másokat a kinézetük alapján.

- Hirdetés -

Ha a hidat

A sötét oldalad az empátia hiánya. Azt azonban nem lehet mondani, hogy teljesen érzelmektől mentes vagy. Valójában többet aggódsz magad miatt, mint mások miatt.

Ha a folyót

A folyó viszont azt mutatja, hogy túl fontos számodra a társadalmi helyzeted. Köztudott, hogy minél magasabb a státusz vagy a jövedelem és az iskolai végzettség, annál magasabb a társadalmi pozíció.

Ha a csónakot

Tisztában vagy az erősségeiddel, magas az önbecsülésed. A csónak a függetlenségedet tükrözi, ritkán kérsz másoktól segítséget. Független vagy, és nagyra értékeled az önállóságot.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!