Naponta másfél liter kávét itatnak babájukkal – Nem a koffein miatt

- Hirdetés -
kisbaba kavet iszik Naponta másfél liter kávét itatnak babájukkal - Nem a koffein miatt

Egy indonéz pár kávéval itatja 14 hónapos kisbabáját. A kislány, Hadija Haura és családja a Tonro Lima nevű faluban élnek, méghozzá nagyon szegényes körülmények között. A kisbaba szülei, Saifuddin és Anita egy helyi kókuszültetvényen dolgoznak, de ezzel a munkával borzasztóan keveset keresnek. Napi fizetségük húszezer rúpia, ami kevesebb, mint 430 forintnak felel meg.

maxresdefault 5 Naponta másfél liter kávét itatnak babájukkal - Nem a koffein miatt

Nem azért itatják kislányukat kávéval, mert valamilyen egészségügyi okból szüksége van rá, hanem azért, mert sajnos nincs pénzük arra, hogy tejet vagy tápszert vegyenek neki. Hadija fél éves kora óta él a koffeintartalmú italon, naponta három cumisüveggel iszik meg belőle, ami körülbelül másfél liter. Ez idő alatt a kislány szervezete már teljesen hozzászokott a kávéhoz, annak ellenére, hogy nagyon magas annak koffeinszintje. A 14 hónapos kislány azonban nagyon nehezen alszik el tőle, ami teljesen érthető.

bayi perempuan bernama khadijah haura minum kopi 15 liter atau 5 gelas Naponta másfél liter kávét itatnak babájukkal - Nem a koffein miatt

A helyi egészségügyi hivatal munkatársai már felszólították a szülőket, hogy azonnal hagyják abba gyermekük kávéval való itatását, mert ha nem teszik, akkor súlyos következményei lehetnek. Az orvosok vizsgálati eredményei szerint a gyermek ugyan nem szenvedett maradandó károsodást, de ha szüleivel továbbra is kávéval itatják őt, akkor nem lehet garantálni, hogy a kislány nem lesz beteg.

- Hirdetés -

Azért, hogy valami táplálót is tudjanak adni szülei Hadijának, segítséget nyújtottak a családnak, tejet és kekszet is vittek nekik.

Még a televízióban is bemutatták a kislányt és családját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!