„Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől…”

Megosztás

- Hirdetés -

Együtt nyaralni az anyóssal? A legtöbb ember húzná rá a száját. Kedves olvasónk, azonban meggyőzte magát arról, hogy ez az egész csak egy rossz sztereotípia. Most, hogy a szabadságát a férje szüleivel töltötte, úgy érzi, az idegösszeomlás szélén tart.

Ennek nem így kellett volna lennie

Nem mindenki engedhet meg magának egy külföldi nyaralást, de azt legalább megválaszthatjuk, hogy kivel szeretnénk tölteni a szabadidőnket. 35 éves olvasónk furcsa helyzetbe került. A nő abban reménykedett, hogy az elmúlt három nyarat, amit folyamatos munkával töltött, ki tudja pihenni egy nyaralás formájában. Sajnos rájött, hogy így biztosan nem…

anyos "Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől..."

A férjem, Viktor szülei azt javasolták, hogy idén töltsük együtt a nyarat Rowyban. Nem igazán voltak terveink, de azt tudtam, hogy négy egymás követő nyarat nem akarok a munkahelyemen tölteni. Reméltem, hogy kellemes lesz a nyaralás az anyósomékkal, hiszen nagyon jó a kapcsolatom velük és eddig még egyetlen vita sem volt közöttünk.

- Hirdetés -

Nyugodt pihenésről álmodott egy jól felszerelt szállodában. Azt akarta, hogy a Balti-tenger mellett eltöltött két hét olyan időszak legyen, amitől erőre kap és kilábal a gondokból.

Úgy képzeltem el a dolgot, hogy a nyaralás nagy részén a tengerparton napozunk, majd elmegyünk ebédelni. Arra gondoltam, hogy este elszakadunk Viktor szüleitől, hogy mindenki ki tudja pihenni magát. Megfordult a fejemben az is, hogy este táncolunk egy helyi klubban. Tudjátok…szimpla szórakozás.

kep 2022 08 02 095412929 "Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől..."

Egy bikinivel kezdődött

Olvasónk elismerni, hogy már nem húszéves és tudja, hogy a teste nem tökéletes, de szeretett volna egy picit napozni. Nem számított arra, hogy már a bikinibe beleköt az anyósa.

Az első nap lementünk a tengerpartra. Nem akartam a szálláson maradni. Apósomék a korábbi megállapodással ellentétben egy apartmant foglaltak. Kicsit spórolni akartak, mert szerintük egy jó szálloda túlságosan nagy kiadás. Nem örültem neki, de vitatkozni sem akartam. Viktor édesanyja rögtön a strandra érkezés előtt azt mondta, hogy biztosan viccelek, hogy egy ilyen fürdőruhában fogok ülni a parton. Adott egy hatalmas strandtörölközőt és azt mondta, hogy takarja be valamivel a melleimet és a fenekemet.

- Hirdetés -

A hölgy nem számított arra, hogy egy közönséges kétrészes ruha, hasonló, mint amilyeneket vagy százan viseltek a parton, ekkora vitát fog generálni.

Viktor édesanyja kijelentette, hogy ez nem egy normális ruha, mert erotikus fantáziákat válthat ki a férfiakból. Arra is felhívta a figyelmet, hogy vegyem figyelembe, hogy mellette van, és zavarja a nem kívánatos lábam, ami a bikini alól kilóg. Teljesen ledöbbentem. Mintha az összes féket behúzta volna a nyaralás közben.

kep 2022 08 02 100026160 "Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől..."

Itt még nem ért véget…

- Hirdetés -

Tekintettel arra, hogy a sógorok olcsóbb szállást választottak, négyüknek kellett önellátásról gondoskodniuk. Ez elég kellemetlen volt a nőnek, mert szabadsága alatt pihenni szeretett volna…

A nyári szünetben a főzést is hanyagolni szerettem volna. Rengeteget utaztunk és nem azért, hogy karajt süssek. Ráadásul a helyi éttermek nem is voltak annyira drágák.

„Az anyósom állandóan nyafogott, hogy segítsek neki főzni, takarítani. Eközben Viktor és az apja lenn a parton söröztek…”

Az anyósom szakácsot és takarítót csinált belőlem. Ahelyett, hogy a tengerparton pihentem volna, folyton parancsolgatott. A férjem és az apja királyként feküdtek a nyugágyakon, én pedig vittem nekik a hideg sört a hűtőből. Este már annyira kimerültem, hogy eszembe sem jutott diszkóba menni. V akkoriban panaszkodott, hogy rosszkedvű vagyok, és nem tudom élvezni a vakációt. Jól össze is vesztünk…

kep 2022 08 02 100421494 "Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől..."

Szerintem nem így kell kinéznie egy nyaralásnak. Nemcsak azért sajnálom nagyon, mert életem legrosszabb nyaralását éltem át, hanem azért is, mert végre megtudtam, milyen ember is valójában a férjem anyja. Szerintem ha hosszabbak lennének az ünnepek nem bírnám ki és válás lenne a vége.

kep 2022 08 02 100430087 "Nyaralás az anyósommal? Kész pokol! A végén majdnem elváltam a férjemtől..."

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!