Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket…

Megosztás

- Hirdetés -

Valószínűleg mindenki hallott a jelenleg egyik legnépszerűbb filmről, amely címe a The Tinder Swindler. Most megismerheted a történet legelejét. Beszámolt az első lány, aki átélte a borzalmakat. Ő volt Simon Leviev legelső áldozata, borzalmas irányt vett a lány élete.

tinder

A hölgy neve Courtney Simmonds-Miller, cambridge-i születésű. Amikor az eset történt, még csak 19 éves volt és a nagyszüleinél élt Cipruson. 2008-ban egy Limassolban található bevásárlóközpontban dolgozott, ott ismerkedett meg Simonnal. A fiú akkor 20 éves volt és ő is ugyanabban a munkakörben dolgozott a lány mellett. Tehát ez még nem az ismert Tinder felületen alkalmazott átverése. Esténként gyakran elmentek szórakozni, bulizni, ahogy telt az idő, egyre szorosabb lett köztük a kapcsolat. Courtney elmesélte, hogy Simonnak egyáltalán nem ment a csajozás, barátkozás, néha még ő próbált segíteni neki ismerkedni.

„Teljesen a bűvölete alá kerültem. Minden gondolatom körülötte forgott. Nagyon kedves és figyelmes volt, folyamatosan bókolt. Ő volt a lelki társam, szebb lett tőle az életem.”

hu Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

„Egyre többet voltunk együtt, legjobb barátok lettünk. Mindig mondta, hogy mennyire szeret velem lenni. Elhanyagoltam a családomat és az akkori barátaimat is elvesztettem miatta.”

Simon egyik nap bejelentette, hogy kapott egy telefonhívást és haza kell utaznia Izraelbe. Elmondta, hogy ő valójában egy milliomos család sarja és egy haláleset miatt kell visszamennie. Állítása szerint, az apja küldte ide Ciprusra, egy rosszul fizető állásba, pont azért, hogy megtanulja mennyi a pénz értéke. Elmondta, hogy az örökségéből egy vállalkozást akar elindítani.

jo Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

Courtney természetesen teljesen ledöbbent, de nagyon izgatott volt a barátja miatt. A fiú felajánlotta, hogy legyen a személyi asszisztense, havi 2500 font fizetésért. A most már 30-as éveiben járó lány, egy pillanatig sem gondolkodott az ajánlaton.

- Hirdetés -

Ezután következett az igazi fekete leves. Néhány hónappal később letartóztatta Courtneyt a ciprusi rendőrség. Átkutatták, kihallgatták és le is tartóztatták hitelkártya csalás vádjával. Hamar rájött, hogy az egész mögött Simon áll.

koo Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

A Netflix új filmje feldolgozza a történéseket és több áldozat is beszámol a tapasztalatairól.

Courtneynek az volt az első feladata, hogy béreljen egy elegáns BMW-t, hogy a férfi stílusosan tudjon találkozókra járni. A lánynak a saját nevére kellett bérelnie a kocsit, mivel Simonnak nem volt nemzetközi jogosítványa. Telefonon diktálta be a hitelkártya adatait.

gz Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

Gyakran felkérték a lányt, hogy vegyen részt az üzleti megbeszéléseken, de az utolsó pillanatban azokat mindig lemondták. Pár hét elteltével Courtneyt és Simont visszahívták az autókereskedésbe, hogy rendezzék a papírokat, de kiderült, hogy a hitelkártyát ellopták. Ezek után rövidesen letartóztatták őket.

„3 hetet töltöttem őrizetben. A cella gusztustalan volt, minden tele volt csótányokkal. A wc és a mosdók rettentő állapotban voltak, konkrétan egy lyuk volt a földön. Nem volt meleg víz, egy cső állt ki a falból, az volt a zuhanyzó.”

15d9be42 5017 4744 b21d 3e50685d59a0 Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

„Konkrétan embertelen volt az egész. Bűnözőkkel kellett osztoznom a szobán és az emeletes ágyon. Többször átkutattak, hiába ellenkeztem, Agresszívan lökdöstek, nem tudtam mit tenni.”

- Hirdetés -

A Brit főbizottság kijelölt egy ügyvédet Britney számára, a számlát a nagyszülei állták. A lány szülei 2000 font óvadékot fizettek a lányért, Simon pedig a helyi rabbitól szerzett 8000 fontot. Elvették az útleveleiket és heti kétszer jelentkezniük kellett a rendőrségen. Mindezek ellenére Simonnak mégis csak sikerült megszöknie az országból.

Ekkor teljesen világosság vált Courtney számára, hogy egész végig át volt verve. Az autó bérlés, a hitelkártya és a szállodai találkozók mind csak az átverés része volt. Simon minden bűnét rá akarta kenni és nagyon jó úton haladt.

NINTCHDBPICT000709124071 Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

„Rettegtem, hogy mi lesz velem. Fogalmam sem volt, hogy hova tűnt. A nagyszüleim teljesen ki voltak borulva, azt éreztem, hogy még a családomat is tönkreteszem.”

„Az őrizet után bilincsben vittek haza a nagymamámhoz és végig kellett néznem, ahogy darabokra szedik a házat, hátha találnak valamit ami rám utal. A mamám végig zokogott.”

A család minden vagyonát megmozgatta, hogy Courtney ne kerüljön vissza a börtönbe. Végül két év elteltével felfüggesztették a lányt. Mindez kb. 14200 fontba került a családjának.

195441115 3795635543895976 7084161466712540289 n Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

„Görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok. Nem értem, hogy lehettem ilyen hülye, hogy mindent elhittem neki. Minden pontosan meg volt tervezve…”

- Hirdetés -

Az eset után majdnem 10 évvel, Courtney rábukkant egy norvég újságban egy cikkre, ami lebuktatja a Tinder-csalót és felfedi mekkora szélhámos. A fotókon azonnal ráismert Simonra, magángépekkel, helikopterekkel és csinos nőkkel pózolt a fotókon.

„Csak arra tudtam gondolni, hogy mindezért hány lányt vághatott át. A pénz nagy úr, de én vagyok az élő példája, hogy ez az ember a pénze nélkül is elcsavarta a fejemet. Gátlástalan, semmi sem szent számára. Kihasználja az emberek kedvességét és szeretetét.

Cecilie Fjellhoy az egyik brit származású áldozata, akitől több mint 185 000 fontot csalt ki.

resize Ő a Tinder-csaló LEGELSŐ áldozata. Elképesztő, hogy kezdte el behálózni az embereket...

„Ezzel a férfivel valami nincs rendben. Új személyiségeket talál ki magának, még a saját hazugságait is elhiszi szerintem.”

Courtney még ennyi év elteltével sem tud megbízni az emberekben, óriási törés volt ez az életében. Rengeteget köszönhet a családjának és a jó ügyvédjének, illetve annak, hogy brit állampolgár.

„Gondolj bele, velem megtette ezt, amikor még csak 20 éves volt. Azóta eltelt több mint 10 év, óriási gyakorlatot szerzett. Bármire képes!”

További Tinderes hírekért kattints Ide!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!