Párna alá tette a töltőre dugott telefont. Reggelre holtan találtak rá…

Megosztás

- Hirdetés -

Július 26-ról 27-re virradó éjszaka, töltőre tette a telefonját és a párna alá rejtette. Amikor reggel a tinédzserek hozzátartozói bementek a szobájába, rájöttek, hogy tragédia történt. A fiatal lány álmában halt meg.

Csak töltőre tette a telefonját

A drámai események néhány napja történtek Kambodzsa Kratie tartományában. A 17 éves Khorn Srey Pov, mint mindig, a párnája alá rejtett mobiltelefonnal feküdt le. A készülék a töltőhöz volt csatlakoztatva.

Elfelejtette kikapcsolni a zseblámpát az okostelefonján. Így sejthetjük, hogy Khorn elalvás előtt még használta a készüléket. A család holtan talált rá.

- Hirdetés -

Áramütés

A váratlan halálát a rendőrség kivizsgálta. A bizonyítékok összegyűjtése után megállapították, hogy a halál oka áramütés volt.

Vélhetőleg a lány még zuhanyozott lefekvés előtt. Nem tudni, hogy összefüggésben van-e az üggyel, de a nyomozók nem zárják ki, hogy a csatlakoztatott készülékbe víz került (pl. a lány frissen mosott hajából). Ez rövidzárlatot okozhatott.

Az iskolatársai a boncolás eredményére várnak.

- Hirdetés -

A töltő által okozott áramütés valószínűsége kicsi, azonban a szakértők emlékeztetnek az alapvető biztonsági szabályokra. Kerüljük a töltő túlmelegedését, és ne használjunk kétes minőségű töltőt.

Ne feledjük, hogy nem jó ötlet a telefont párnával vagy paplannal letakarni. Így az akkumulátor gyorsan felmelegszik, ami növeli a robbanás vagy tűzveszélyt. Lefekvés előtt a legjobb, ha a telefont az éjjeliszekrényen hagyjuk, vagy egyszerűen letesszük a földre.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!