Putyin aggódik. A legközelebbi emberei akarják megbuktatni…

- Hirdetés -

Az ukrán újságokban olyan hírek jelentek meg, hogy Putyin napjai meg vannak számlálva. Egyesek arról írtak, hogy az orosz védelmi minisztert, Szergej Sojgut hazaárulás vádjával fogják letartóztatni, ugyanis puccsot szervezett az orosz diktátor ellen. Írja a 444.

o Ok9kpTURBXy8yNmU1MDA3N2U2YjdlO Putyin aggódik. A legközelebbi emberei akarják megbuktatni...

Az egész dolog egy James Pacileo nevű újságíró twitter posztjával indult. Ő, egyesült államokbeli forrásokra hivatkozva állította ezt.

Az tényleg gyanús, hogy Putyin mostanában a tárgyalásokon kifejezetten messze ülteti le magától az embereket. Nem csak a külföldi vendégeket, hanem a közeli munkatársait is.

- Hirdetés -
7ihfz4FQfrB11B2mes Putyin aggódik. A legközelebbi emberei akarják megbuktatni...

Az újságíró közben korrigálta a posztját azzal, hogy Putyin egyértelműen államcsínytől tart, de ez még nem jelenti azt, hogy lesz is. Ettől függetlenül az ő elemzői és külföldiek is úgy gondolják, hogy nagyon is valószínű.

Több ukrán lap is lehozta, hogy államcsíny készülődik az oroszoknál, bár hivatalos forrás ezt még nem erősítette meg.

aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRl Putyin aggódik. A legközelebbi emberei akarják megbuktatni...

A Predict It egy információs piac, ahol fogadásokat lehet tenni a világ eseményeivel kapcsolatban. Szerintük 77% esély van arra, hogy 2022 végén is Putyin lesz az orosz elnük.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!