Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

Megosztás

- Hirdetés -

A Putyin elleni lehetséges támadás időpontját Viktor Szuvurov, a szovjet hadsereg volt tisztje árulta el. Véleménye szerint az orosz államfő napjai meg vannak számlálva, mert az orosz oligarchák végre fellázadtak.

szuvorov Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

Az oligarchák azt mondták „elég…”

A történelem megismétli önmagát. A jelenlegi helyzetben mindannyian reménykedve idézik fel a történelem azon eseményeit, amikor az oroszok fellázadtak vezérük ellen, és véget vetettek uralmának. Szuvorov szerint az orosz oligarchák hatalmas vagyont vesztettek Putyin döntései kapcsán.

images Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

„Az emberek érzik, hogy süllyed a hajó. Helyet keresnek a mentőcsónakba, hogy menekülhessenek. Vannak oligarchák, akik sokat veszítettek Putyin politikája miatt, és nem tetszik nekik…”

-mondta Szuvorov

b636925da3ba94f3457e5b6dc917254b Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

Emlékezzünk vissza: az orosz oligarchák hatalmas árat fizetnek Putyin beteges ambícióiért. Ezek a veszteségek már dollármilliárdokban kerülnek. A médiában azt hallani, hogy Putyin egy bunkerben bujkál, és magával vitt néhány oligarchát is, akiknek megtiltotta a távozását.

- Hirdetés -
putyin20 Putyin ellen támadás készül! Fellázadtak az orosz oligarchák

A Putyin elleni lehetséges támadás időpontja

Viktor Suvorov úgy véli, hogy a Kreml véres hatalmi megdöntése csupán idő kérdése . Az oligarchák fellázadtak Putyin politikája és nukleáris fegyverekkel való fenyegetései ellen.

„Nem akarok jósolni, de kifejtem személyes álláspontomat… Putyin nem éli meg a karácsonyt.”

-mondta a szovjet hadsereg egykori tisztje.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!