Putyin félti az életét. Több száz beosztottját cserélte le

- Hirdetés -

Mióta Oroszország megszállta Ukrajnát, Putyinról beszél mindenki. Rengetegen nevezik könyörtelen zsarnoknak és kívánják a halálát. Nem csoda, hogy az államfő félti az életét. Mindent megtesz a saját biztonsága érdekében, hogy minimalizálja ennek kockázatát.

Az oroszok békét akarnak

Az ukrajnai háború kezdete óta az orosz hatóságok ugyanazzal az üzenettel etették az orosz állampolgárokat. Az ottani média azt szajkózza, hogy Ukrajna egy bukott állam, az ukrán politikusok neonácik, a katonai művelet pedig nem más, mint „békeművelet”. Míg egyes oroszokat továbbra is az orruknál fogva vezetnek, akik vakon hisznek a vezetőjüknek, mások kezdik kinyitni a szemüket, és gyanítják, hogy az orosz tévében sugárzott híreknek semmi közük a valósághoz. Ez kétségtelenül az Oroszországgal szemben bevezetett szankcióknak volt köszönhető, amelyek egyik napról a másikra megváltoztatták az ottaniak életét.

Sok orosz ellenezte az ukrajnai „különleges műveletet”, és békét követel. Ennek tökéletes példája volt az orosz televízió tiltakozása. Az orosz vezetőnek nem tetszett, hogy a népe aláássa a diktátor szándékait. Számos tiltakozásra válaszul Vlagyimir Putyin a héten nyilatkozott az állami televízióban, hogy elítélje azokat, akik nem támogatják tetteit. Kémeknek és árulóknak nevezte őket.

Putyin fél a támadástól

Az orosz társadalom erősödő ellenállása miatt Vlagyimir Putyint félti a saját életét. A diktátor állítólag attól tart leginkább, hogy legközelebbi társai közül valaki megmérgezi. Az Insideedition.com arról számol be, hogy Putyinnak olyan emberek állnak rendelkezésére, akik megkóstolják a számára készített ételeket és italokat. Elég abszurdnak hangzik. Eközben ez csak egy csepp a tengerben azon a megoldásoknak, amelyek célja az orosz vezető elleni támadás kockázatának minimalizálása. Források szerint Vlagyimir Putyin a múlt hónapban több száz munkatársat cserélt új emberre, az életét féltve.

- Hirdetés -

„Takarítóktól, titkárnőktől egészen a szakácsokig – mindegyiküket új alkalmazottak váltották fel.”

-számol be a Daily Beast portál újságírója, Craig Copetas.

Ettől függetlenül az orosz vezető nem adja fel…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!