Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt…

Megosztás

- Hirdetés -

Az orosz vezető is megköszöntötte a gyengébb nemet ezen a nemes napon. Putyin nőnapi beszéde nem volt rutinszerű. A diktátor a katonák feleségeihez és az anyjukhoz fordult. Biztosította őket arról, hogy a sorkatonák és a tartalékosok nem vesznek részt az ukrajnai tevékenységekben.

613075 putyin Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

Putyin nőnapi beszéde

Az ukrajnai „különleges műveletet” március 6-ig be kellett volna fejezni. Ha minden a tervek szerint haladt volna, akkor más jellegű beszédet mondott volna az orosz államfő. Vélhetőleg dicsekedett volna a sikereivel…

7ipBJz1CRUyJUyHQs Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

Az általa előre nem látott körülmények és az ukránok merev országvédelme miatt olyan üzenetet kellett átadnia, amely felett nehéz átsiklani. Az orosz vezető a „jó bácsi” szerepét játszotta, tele empátiával. Megismételte, hogy megérti a háborúban részt vevő katonák hozzátartozóinak félelmét.

„Szeretnék azokhoz az anyákhoz, feleségekhez, menyasszonyokhoz és barátnőkhöz szólni, akiknek szeretteik katonák és tisztek a csatában, és különleges katonai művelettel védik Oroszországot. Tudom, hogy mennyire aggódnak a szeretteikért. Büszkék lehetnek rájuk, ahogy az egész ország büszke rájuk, és önökkel együtt aggódik értük.”

1646511096 temp MjJMhk cover@1x Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

„Hadd biztosítsam önöket, hogy a sorkatonák nem vesznek részt, és nem is fognak részt venni a harcokban. Nem hívjuk be a tartalékosokat sem. A szükséges feladatokat kizárólag szerződéses katonák oldják meg. Biztos vagyok benne, hogy ők garantálni tudják Oroszország biztonságát és az orosz nép békéjét.”

fordítás: mandiner.hu

- Hirdetés -
1646511943 temp ObcAag cikktorzs Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

Putyin beszédében hangsúlyozta, hogy az oroszok büszkék lehetnek az Ukrajnába küldött hivatásos katonákra. Arról is biztosította népét, hogy a tartalékosok az országban maradnak.

„Az egész ország büszke rájuk. Nem lesz további tartalékos besorolás…”

Jelentette be Vlagyimir Putyin.

1646511152 temp gMhgkg cikktorzs Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

Végül Nagy Katalint idézte:

„Szóval, írással és karddal védem a hazámat, amíg csak pislákol bennem az élet”

- Hirdetés -

Vajon ez megnyugtatta az orosz nőket?

Amint arról a Pentagon magas rangú képviselője beszámolt, szinte az összes korábban az ország körül összegyűlt orosz csapat belépett Ukrajnába. Oroszország több mint 625 rakétát lőtt ki. Mi lesz a következő lépés?

1646511250 temp cHoObI cikktorzs Putyin nőnapi beszéde. Az orosz katonák feleségeihez és anyjukhoz szólt...

Az amerikai Wall Street Journal arról számolt be, hogy az oroszok a szíriai harcosokat próbálják bátorítani a háborúban való részvételre . A Pentagon egyik tisztviselője szerint ezek a jelentések „igaznak tűntek”.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!