Putyin szerelmi élete – Mit tett a családjával?

Megosztás

- Hirdetés -

Ha megnézzük a régi esküvői fotókat, egy csinos és szerelmes fiatal párt látunk. Gyönyörű fehér ruha és elegáns öltöny. Azt gondolhatjuk, hogy közel 30 évnyi boldog házasság várhat rájuk. Egy teljesen átlagos férfi és nő, ekkor még fogalmuk sem volt arról, hogy később egy egész világ ismerni fogja őket. Azonban Putyin nem állt meg egy nőnél az életében, egyszerűen imádták őt a hölgyek.

Putyin 31 éves volt, amikor találkozott Ljudmila, aki egy hat évvel fiatalabb fülig szerelmes diáklány volt. 1983-ban házasodtak össze, de mindig is voltak titkok a kapcsolatukban. Utólag bevallották, hogy nem a tipikus „Szerelem volt első látásra” kapcsolatuk volt.

Ljudmila elmondta, hogy bár szerették egymást, Vlagyimir nem volt a legjobb férj. Gyakran elkésett és nagyon sokat dolgozott. Otthon nem segített és egyáltalán nem szereti az ellenkezést. Az anyuka Natasának akarta nevezni a kislányukat, de Putyin nem engedett, ő ragaszkodott a Masha névhez. Két gyönyörű kislányuk született. A férfi szigorú volt a lányokhoz és a feleségéhez is.

Putyin valahogy mágnesként vonzotta a nőket, titokzatosság és erő sugárzott belőle. A fiatal lányok nagyon kedvelték ezt benne.

- Hirdetés -

2008-ban terjedt el a hír Moszkvában, hogy Putyin és Ljudmila elváltak. Ekkor a férfi 55 éves volt és beleszeretett egy három évtizeddel fiatalabb nőbe.

szerelmi

A fiatal hölgy Alina Kabajeva, aki nagyon sikeres tornász karrierrel büszkélkedhet. Először 2008-ban írtak a románcukról, pontosan 2008. április 12-én írta meg egy helyi napilap a friss hírt, miszerint Putyin hamarosan házasodni készül. A napilapnak nem sikerült elérni a kívánt célt és kellő pénzt a hír után, ugyanis 2 nap elteltével véglegesen bezáratták őket. Ezért is említettük már, hogy Putyin nem kedvelte, ha a magánéletében vájkáltak.

20110622vlagyimir1 Putyin szerelmi élete - Mit tett a családjával?
1481536220613 1123252 1481536220901 Putyin szerelmi élete - Mit tett a családjával?

A férfiak csodálták Kabaeva szépségét, a nők többsége pedig együtt érzett Ljudmilaval. Nagyon sokan irigyek voltak a pimaszul fiatal és csinos lányra, hogy Putyin mellett foglalhat helyet. Sokan úgy gondolták, valóban szerethetik egymást, ugyanis sokszor csillogó tekintettel néztek egymásra.

- Hirdetés -
article image 54338 58fd6f6db2 Putyin szerelmi élete - Mit tett a családjával?

Sokan azt állítják, hogy Kabaeva 5 gyermeket szült Putyinnak, négy fiút és egy lányt. A legfiatalabbak ikrek, akik 2019-ben születtek.

Putyin vajon csak két nőt szeretett? Az biztos, hogy az orosz vezető szerelmi hódításainak listája jóval hosszabb ennél. Sok pletyka terjengett, hogy viszonya volt többek között a szépséges Anna Chapmannel, és az ökölvívó Natalia Ragozinával is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!