„Soha ne csókold szájon a gyermeked!” – Az anyuka ijesztő fotókat osztott meg, hogy figyelmeztesse a többi szülőt

- Hirdetés -

A gyermekünk a legfontosabb dolog a világon. Az a legtermészetesebb dolog, ha egy szülő jobban szereti a gyermekét, mint a legnagyobb szerelmét. Ha tehetné reggeltől estig ölelgetné és csókolgatná, azonban vannak dolgok, amikre különösen oda kell figyelni.

1 10 "Soha ne csókold szájon a gyermeked!" - Az anyuka ijesztő fotókat osztott meg, hogy figyelmeztesse a többi szülőt

„Figyelj és tanulj az én hibámból. Soha ne csókolj babát, gyereket szájon. A kislányom huszonegy hónapos volt, amikor szájon csókoltuk. Átadtuk neki a herpesz vírust.”

Először csak két apró folt jelent meg az ajkán, majd a láza hirtelen felszökött 39 Celsius-fokra. Órák múlva a foltok szétterültek az arcán. A szájában fehér foltok jelentek meg, amelyek gennytől duzzadtak, különösen a fogai mögött. A legkisebb érintés is nagyon fájt neki. A lány kínjában egész nap sírt.

3 10 1 "Soha ne csókold szájon a gyermeked!" - Az anyuka ijesztő fotókat osztott meg, hogy figyelmeztesse a többi szülőt

„Nem tudott se enni, se inni, ami súlycsökkenést és kiszáradást eredményezett. Négy napig csak feküdt az ágyba. Elmentünk a háziorvoshoz, aki adott neki egy krémet, de azzal is napokik szenvedett.”

66tr "Soha ne csókold szájon a gyermeked!" - Az anyuka ijesztő fotókat osztott meg, hogy figyelmeztesse a többi szülőt

„Szörnyű érzés volt azt látni, hogy a gyermeked szenved. Első gyermekes szülő vagyok, szóval nekem még nem is igazán volt tapasztalatom ilyesmivel. Nagyon hosszú három hét volt. Ezért gondoltam, hogy megosztom a fotókat, hogy felhívjam az emberek figyelmét. NE CSÓKOLD SZÁJON A GYERMEKED! „

A herpes simplex vírus ajakherpeszt és genitális fekélyt is okozhat felnőtteknél. Nagyon fertőző. Csókkal, közös evőeszközökkel terjed. A legtöbben tünetmentesen élnek vele.

79720820587 n 1 "Soha ne csókold szájon a gyermeked!" - Az anyuka ijesztő fotókat osztott meg, hogy figyelmeztesse a többi szülőt

A baj az, hogy a picik szervezete még nem tud ellenállni a vírusnak. A szülés utáni első négy hétben a legerősebb a herpeszvírus kockázata. Ezért sem szabad megcsókolni a babát.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!