SOKKOLÓ KÉPEK! Tömegsírok Mariupolban. A helyi lakosok rohannak eltemetni az áldozatokat

- Hirdetés -

A mariupoli tömegsírok tényekké váltak. A város folyamatos ágyúzása miatt nem szervezhetők hagyományos temetések. A helyi lakosság kénytelen tömegsírokat ásni az áldozatok számára. Megdöbbentő fotók kerültek ki a netre…

tömegsír

Az oroszok által körülvett Mariupolban a helyzet tragikus

Már több napja szörnyű, sőt tragikus a helyzet az oroszok által körülvett Mariupolban. Az orosz erők gyakorlatilag folyamatosan tüzelik a várost – bombákat dobnak lakónegyedekre és civil létesítményekre -, így megakadályozzák a lakosság evakuálását vagy a humanitárius segélyek kiszállítását.

AP22067523163698 1 SOKKOLÓ KÉPEK! Tömegsírok Mariupolban. A helyi lakosok rohannak eltemetni az áldozatokat

Az oroszok bármire hajlandók, hogy megadásra kényszerítsék a várost. Nemrég egy 1,5 éves kisfiú is meghalt. Az áldozatok számra napról napra nő.

mariupol bombazas0309 SOKKOLÓ KÉPEK! Tömegsírok Mariupolban. A helyi lakosok rohannak eltemetni az áldozatokat

„Már hatodik napja nem érkezett meg a humanitárius segély az ostromlott városba”

-mondta Vadim Bojcsenko polgármester

- Hirdetés -

A faluban nincs villany, se gáz, se víz. Ráadásul a lakók nem jutnak élelmiszerhez és a szükséges gyógyszerekhez sem. Sokuk számára ez egyenértékű egy halálos ítélettel.

„Nincsenek gyógyszerek, különösen a rákos és cukorbeteg emberek számára. Sokan éheznek, mert napokkal ezelőtt kirabolták az összes boltot és gyógyszertárat.”

Hihetetlen, hogy a helyi lakosság ilyen katasztrofális helyzete ellenére a várost még mindig ukrán erők irányítják.

Tömegsírok Mariupolban

A donyecki régió közigazgatásának vezetője, Pavlo Kirilenko szerint már több mint 1200 civil halt meg a városban. A halottakat a város határában lévő tömegsírokba temetik , mivel hagyományos temetést nem lehet megszervezni a folyamatban lévő ágyúzás miatt. Túl veszélyes. Az árokba dobott holttest látványa megdöbbentő. Amint arról a médiában beszámoltak, még a testzsákok is hiányoznak.

- Hirdetés -

A lakosságot nem lehet evakuálni, mivel az orosz csapatok körülvették a várost.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!