Szokatlan szolgáltatást kínál az uraknak. Félmilliót is megkeres egyetlen éjszaka alatt…

Megosztás

- Hirdetés -

Szokatlan női szolgáltatás. Egyetlen éjszaka alatt félmilliót is megkeres vele. De volt, hogy 800.000 forintnyi dollár ütötte a markát. Az ügyfelei többsége férfi, de vannak nők is. Mi ez a különleges szolgáltatás?

Szokatlan szolgáltatás…Az emberek ledöbbentek!

kep 2022 12 30 110045972 Szokatlan szolgáltatást kínál az uraknak. Félmilliót is megkeres egyetlen éjszaka alatt...

Missy Robinson érdekes módot talált a pénzkeresésre. Ráadásul nagyon jövedelmező, mert akár 2000 dollárt is megkeres egyetlen éjszaka alatt. A mi pénznemünkre átszámítva ez körülbelül 750.000 forint bevételt jelent. Sokan csak álmodozhatnak ekkora összegről! Főleg, hogy az ár csak egyetlen éjszakát foglal magában. 

A nő szokatlan szolgáltatása nagyon népszerű a férfiak körében. Ügyfelei között azonban hölgyek is vannak. 

A nő úgy gondolja, hogy amit csinál, az pusztán „terápia”.

- Hirdetés -

Mindannyian tudjuk, hogy ha megbántanak, vagy ha valami elromlik, azt szeretnéd, ha a szeretteid megölelnélek. Ettől jobban érzed magad, az oxitocin pedig egy jó közérzet hormon.

A túléléshez fizikai érintésre van szükségünk. Végső soron az a feladatom, hogy enyhítsem az emberi kapcsolatok megszakadásának tüneteit.

Magyarán Missy egy éjszakán át ölelget minket félmillióért…

A nő szokatlan szolgálata nem más, mint egy egész éjszakás ölelés. Különösen azért, mert az ölelés hiánya frusztrációhoz vezethet, majd agresszióban nyilvánulhat meg másokkal szemben – mondja Missy Robinson.

- Hirdetés -

A terapeuta válaszol azokra az állításokra is, amelyek szerint szolgálatának bármi köze van a szexualitáshoz. Semmi! Ügyfelei még egy szerződést is aláírnak, amely szerint tilos mindennemű szexuális érintés.

Van egy szövegrész is, amely szerint ha az ügyfél erőszakoskodik, akkor a nő fegyvert fog használni. Ugyanakkor megjegyzi, hogy a férfiakat általában izgalomba jönnek egy ilyen ölelkezős estén, de ez természetes dolog.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!