Természetes úton hozta világra 9 kilós babáját egy brit nő

- Hirdetés -

Hihetetlen és egyben fantasztikus dolog történt az angliai Wales városában. Egy brit nő kilenc kilós és 62 centiméteres babát hozott a világra, és mindez természetes úton sikerült neki.

Nemcsak az édesanya, de az orvosok is megdöbbentek, amikor meglátták, mekkora az újszülött. Az pedig, hogy a nőnek nem volt szüksége császármetszésre egyenes egy csoda volt, hisz ekkora babákat nagyon ritkán sikerül komplikáció és műtéti beavatkozás nélkül megszülni.

„A szülés mindig fájdalommal jár, függetlenül a baba súlyától. Brodey világra hozatala semmivel sem volt gyötrelmesebb, mint az előző gyermekeimé” – mondta a büszke anyuka, aki azóta már haza is vihette a kórházból óriás babáját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!