Tragikus baleset az esküvő napján… Ha elolvasod, megfagy benned a vér…

- Hirdetés -

Baleset az esküvő napján. 2005. január 2-a különleges nap volt a hétéves Katie Flynn egész családja számára. Egyike volt azoknak a lányoknak, akiknek virágot kellett volna dobniuk Lisa néni esküvőjén a kishúgával, Grace-szel. Akkor még senki sem gondolta, hogy ezek élete utolsó másodpercei.

A nap, amely megváltoztatta az életüket

Több mint 200 barát és rokon gyűlt össze egy Long Island-i tengerparton, hogy tanúi legyenek Lisa és David szerelmére és hűségére egymásnak. A figyelem is a kedves kislányokra összpontosult, akik virágot szórtak, hogy hangsúlyozzák a pillanat magasztosságát. Senkinek meg sem fordult a fejében, hogy ez lesz Katie életének utolsó napja…

- Hirdetés -
kep 2022 06 15 162414913 Tragikus baleset az esküvő napján... Ha elolvasod, megfagy benned a vér...

A limuzin

Egy hosszú tengerparti nap után eljött a búcsú ideje. A menyasszony szülei, Christopher és Denice, valamint nővérük, Jennifer és férje, Neil, valamint két lányuk, Katie és Grace beültek egy limuzinba, amely hazaviszi őket.

Emlékszem, amikor megláttam a limuzint. Integegettem Katie-nak, ő pedig mosolyogva és boldogan integetetett vissza…

- Hirdetés -

Senki nem gondolta, hogy egy tragédia fog történni. Mindehhez az kellett, hogy a részeg Martin Heidgen úton legyen.

A rendőrség jelentése szerint Heidegen véralkoholszintje háromszor haladta meg a megengedett határértéket. Az út rossz oldalán haladt. Frontálisan ütközött a limuzinnal és így súlyos baleset történt…

kep 2022 06 15 164042817 Tragikus baleset az esküvő napján... Ha elolvasod, megfagy benned a vér...

Heiden legalább 14 felest „bevert” és 110 km/ órás sebességgel haladt az út rossz oldalán.

- Hirdetés -

A limuzin sofőrje, az 59 éves Stanley Rabinowitz a helyszínen életét vesztette. A menyasszony apjának, Christophernek mindkét lába eltört, és a kórház úgy döntött, hogy amputálja az egyiket. Felesége, Denise is súlyosan megsérült, a kis Grace pedig a roncsok között rekedt.

Neil nehezen tudott kimászni az autóból, hogy segítséget kérjen. Eközben Jennifer, akinek megsérült a lába, kétségbeesetten kereste Katie-t, aki az ütközés pillanatában az oldalsó ülésen feküdt. Aztán Jennifer Flynn olyasmibe botlott, aminek egyetlen anyának sem lett volna szabad szemtanúja lenni – lányát, Katie-t lefejezte a biztonsági öv…

kep 2022 06 15 164028480 Tragikus baleset az esküvő napján... Ha elolvasod, megfagy benned a vér...

A limuzin hátulja felé sétáltam, amikor az egyik kollégám azt mondta, ne menjek oda. Kinyitottam a hátsó ajtót, és rájöttem, hogy miért mondta ezt…

Michael Tagney szemtanúja volt, amint Jennifer lánya fejével a kezében mászik ki a roncsból. Katie holttestét az autóban hagyták, még mindig abban a ruhában, amelyet néhány órával azelőtt büszkén viselt az esküvőn.

A következő órában Jennifer az út mellett ült. Az ölében tartotta a lánya fejét, és a távolba meredt. Végül elengedte a lányát… Átadta a fejét a rendőrségnek. Mielőtt ezt tette volna, még utoljára szájon csókolta.

kep 2022 06 15 164017889 Tragikus baleset az esküvő napján... Ha elolvasod, megfagy benned a vér...

A bűnös, Martin Heidigen 18 év börtönbüntetést kapott kettős emberölésért.

A gyászt azonban semmi sem enyhíti…

kep 2022 06 15 164006145 Tragikus baleset az esküvő napján... Ha elolvasod, megfagy benned a vér...

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!