Ukrajna megmutatta az orosz katonák felszerelését. Ezek nem normálisak…

- Hirdetés -

Az ukrán hadsereg vezérkara bemutatta az orosz katonák felszerelését. Mit rejt a táskája Putyin hadseregének átlagos katonájának? Nem fogod elhinni. Egyesek számára az egész egy időutazás…a gyermekkorba.

captured russian soldiers 05 1 Ukrajna megmutatta az orosz katonák felszerelését. Ezek nem normálisak...

Az orosz csapatok morálja hanyatlik…

Ez Ukrajnában a pokol nyolcadik napja, az ukrán nép és az orosz csapatok pokla is. Az ukrán elnök késő esti beszédében elmondta, hogy több mint 9000 orosz katona hald meg hazája földjén.

47603f1ded2e28a8a873f2e8eb1b1c4a Ukrajna megmutatta az orosz katonák felszerelését. Ezek nem normálisak...

„Beléptél a mi országunkba. Megvédjük a szabadságunkat, és nem adjuk fel. Ukrajna nem akarja, hogy katonák tetemei borítsák be. Tudjuk, hogyan végződnek az ilyen háborúk. Seregünk azért harcol, hogy megküzdjön az ellenséggel. Ebben a harcban már 9000 orosz katona halt meg.”

- Hirdetés -

-mondta Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke, aki nemzeti hőssé vált.

Ezért az elnök felszólította az orosz csapatokat, hogy vonják ki erőiket és mentsék meg saját életüket. Azt is megjegyezte, hogy Putyin hadseregének morálja jelentősen visszaesett. Egyre gyakrabban hallani orosz katonákról, akik megrémülnek egy újabb háború víziójától, és úgy döntöttek, hogy leteszik a fegyvert. Megadták magukat az ukrán rabszolgaságnak. Egyikük kijelentette, hogy az orosz tisztek végeznek a sebesültekkel, az elhunyt katonák holttestét a csatatéren hagyják, és nem értesítik rokonaikat halálukról.

„Elküldtek minket meghalni. Még a holttesteket sem viszik el. Megölik a sebesülteket. Eltelt egy hét, és senki sem kapott értesítést a halálesetről”

- Hirdetés -

-állítja egy SBU katona.

sbuku 1 Ukrajna megmutatta az orosz katonák felszerelését. Ezek nem normálisak...

„A katonaságunk, a határőreink, a területi védelmünk, még az egyszerű földműveseink is nap mint nap orosz foglyokat ejtenek foglyul. És mindannyian csak egyet mondanak: nem tudják, miért vannak itt” – mondta Ukrajna elnöke.

1608809760 Ukrajna megmutatta az orosz katonák felszerelését. Ezek nem normálisak...

Vajon lehet bízni az orosz katonákban. Tényleg nem tudják, hogy miért vannak itt és miért harcolnak? Erről a témáról erősen megoszlanak a vélemények. Kétségtelen, hogy Putyin katonái közül sok alultáplált. Felvételek kerültek a netre, amelyeken …7 éve lejárt élelmiszeradagok láthatók. Nagyon valószínű, hogy ezek egy része még abból az időből való, amikor az orosz csapatok 2014-ben elfoglalták a Krímet. Ezzel még nincs vége a „meglepetéseknek”.

- Hirdetés -

Az ukrán vezérkar bemutatta az orosz katonák felszerelését

Az ukrán hadsereg vezérkara közzétett egy videót, amelyen az elfogott orosz katonák felszerelése látható. Az felvételen egy ukrán katonát látunk, amint az orosz táskából egymás után vesz ki tárgyakat, többek között zsírkrétát, jelölőt, szögmérőt, számológépet, iránytűt, olvasnivalót, utasításokat és jelzőlámpát. Sok ilyen dolog megtalálható az iskolai tolltartóban. Ki az, akinek erre van szüksége egy háborúban?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!