VIDEÓ! A kétéves kisfiú furcsán kezdett viselkedni éjjel. Szellemet látott?

Megosztás

- Hirdetés -

Az apa is elborzadt, amikor meglátta a kisfia furcsa viselkedését. Vajon olyasvalamit láthatott, amit az apja nem?

Egy kétéves kisfiú furcsa viselkedése

A gyerekek látják a szellemeket? Sok szülő teszi fel magának ezt a kérdést. Előfordul, hogy egy kisgyermek gyanúsan viselkedik. Úgy tűnik, hogy olyasmit lát, amit a család többi tagja nem. Olyan helyre néz, ahol (szerintünk) nincs senki, vagy egy képzeletbeli alakra mutat, megijesztve minket. Ha egy gyerek a távolban egy pontra bámul, vagy akár hirtelen nevetni kezd, az mindig „gyanús”.

kep 2022 10 14 074251431 VIDEÓ! A kétéves kisfiú furcsán kezdett viselkedni éjjel. Szellemet látott?

A gyerekek nagyon érzékenyek, és gyakran többet látnak, mint a felnőttek. Egyesek azt mondják, hogy képesek paranormális dolgokat is észlelni. Ráadásul a gyerekek spontán módon reagálnak rá, mert nincsenek tisztában azzal, hogy mi is az, amit látnak. Természetfeletti vagy sem.

- Hirdetés -
kep 2022 10 14 074233696 VIDEÓ! A kétéves kisfiú furcsán kezdett viselkedni éjjel. Szellemet látott?

Loki körülbelül két éves lehet. A fiú az ágyban pihent az apjával. Bebújt a takaróba. Hirtelen a szoba sarkára mutatott, és megkérdezte : „Ki ez?” . Aztán a fiú még néhány percig furcsán viselkedett. Ugyanarra a pontra nézett, nevetett, és azt ismételgette, hogy „szia” és „helló”.

Az apuka szerint elképzelhető, hogy szellemet látott, ugyanis a kisfiú dédnagymamája a felvétel készítése előtt nem sokkal hunyt el.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!