VIDEÓ! Beszakadt a talaj egy medence alatt. Az örvény két férfit a mélybe rántott

- Hirdetés -

Ami izraeli privát uszodában történt, az inkább egy horrorfilm jelenetéhez hasonlít. Sajnos tényleg megtörtént. A medence alatt összeomlott a talaj, amit a videó is megörökített. A keletkezett örvény két embert rántott be a nyílásba. Egyikük meghalt.

Összeomlott a talaj a medence alatt

Az elképzelhetetlen és drámai esemény egy céges rendezvényen történt csütörtök délután egy magántulajdonban lévő uszodában az izraeli Karme Josef városában. A Times of Israel szerint körülbelül 50 ember volt a helyszínen. Hatan voltak a medencében, amikor hirtelen beszakadt alattuk a talaj. A keletkezett örvény két férfit berántott a 15 méter mély lyukba.

kep 2022 07 23 120232412 VIDEÓ! Beszakadt a talaj egy medence alatt. Az örvény két férfit a mélybe rántott

Uri Damari mentőápoló a The Jerusalem Postnak adott interjújában leírta a sokkoló látványt.

- Hirdetés -

Ez egy nagyon szokatlan esemény. Amikor odaértem, láttam egy gödröt, amely a hátsó udvari medence alján nyílt. Szemtanúk elmondták, hogy a talaj hirtelen elkezdett omlani, és néhány másodperc alatt beszívta a medencéből az összes vizet. Örvény alakult ki, amely két embert szívott be a víznyelőbe.

Az életmentő szavait egy felvétel is megerősíti, amelyet valószínűleg az esemény egyik résztvevője rögzített. Libabőr…

A keletkezett lyukba beleesett 34 éves férfi magától kimászott. Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy könnyű fej- és végtagsérüléseket szenvedett. Sokkal kevésbé volt szerencsés a második férfi, akinek holttestét a 15 méteres gödör alján találták meg hosszú, 4 órás keresés után. A mentése nagyon kockázatos volt, ugyanis bármikor újabb omlás keletkezhetett volna.

- Hirdetés -

A rendőrség vizsgálja a medence alatti talaj beomlását és az esemény egyik résztvevőjének halálát. Mindenekelőtt azt vizsgálják, hogy az uszoda megfelelt-e a biztonsági előírásoknak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!