VIDEÓ: Élő adásban kapott agyvérzést a műsorvezető. – „Valami nincs rendben velem…”

Megosztás

- Hirdetés -

A műsorvezető élő adásban kapott agyvérzést. A kórházban tért magához…

Ezek a megdöbbentő események szombat reggel történtek, az NBC KJRH élő adásában. Julie Chin műsorvezető egyre nehezebben tudta felolvasni a szövegét. Jól látható volt, hogy valami nincs rendben. Dadogott és ismételni kezdte önmagát. Végül elnézést kért a közönségtől, mondván, hogy nem érzi jól magát, majd átadta a szót kollégájának.

„Elnézést, ma valami nincs rendben velem…”

- Hirdetés -

Mi lett vele végül?

Másnap reggel minden világossá vált. Julie Chin egy Facebook-bejegyzésben írta meg, hogy az orvosok szerint szélütés érte.

„Néhányan szemtanúi voltatok ennek, és nagyon sajnálom, hogy ez történt…Először az egyik szememmel elvesztettem a látásomat, később elzsibbadt a karom és a vállam. Tudtam, hogy valami gond van. A szám nem mondta ki a szavakat, amelyek közvetlenül előttem pörögtek a monitoron…”

Végül hozzátette, hogy munkatársai azonnal segítséget kértek. A mentők kórházba szállították, ahol részletes kivizsgáláson esett át. Mint kiderült, a műsorvezetőnél agyvérzés kezdődött.

julie VIDEÓ: Élő adásban kapott agyvérzést a műsorvezető. - "Valami nincs rendben velem..."

Arra is emlékeztetett, hogy a szélütés tüneteit nem könnyű felismerni. Ilyen esetekben pedig a lehető leggyorsabban kell reagálni. Ezért fontos tudni, hogy mik a stroke tünetei, még a legkorábbiaknál is.

- Hirdetés -

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!