VIDEÓ! Lehúzott egy üveg Jägert. Nem élte túl…

Megosztás

- Hirdetés -

Vannak olyan emberek, akik szeretnek azzal dicsekedni, hogy mikor és mennyit isznak. Sőt! Vannak olyan helyek, ahol még ivóversenyeket is szerveznek. Az egyik utóbbi rosszul sült el…

Lehúzott egy üveg Jägert

Nem kellett volna, hogy tragikusan végződjön a dolog, de így történt. Most élőben láthatjuk az alkoholfogyasztás végzetes következményeit.

kep 2022 07 14 155232045 VIDEÓ! Lehúzott egy üveg Jägert. Nem élte túl...

Az egyik dél-afrikai Limpopo italbolt a lakosok szórakoztatását tűzte ki célul, és ivóversenyt szervezett. A győztes 200 rand, azaz körülbelül 4700 forint nyereményben részesül. Rengeteg önkéntes volt. Mindenki kapott egy üveg Jägermeister-t. A német gyógynövény- és fűszerlikőr nagyon népszerű a világ minden táján. A keserédes ital 35 százalék alkoholt tartalmaz, tehát nem sokkal gyengébb a hagyományos vodkánál.

- Hirdetés -

A neten keringő felvételen szereplő ember még csak 23 éves. A háttérben szurkolnak neki, ami még jobban motiválta a feladat elvégzésére.

Ha valaki ilyen erős italt iszik, ilyen rövid idő alatt, az végzetes lehet. A férfi alig két perc alatt húzta le az üveget. Egy pillanattal később eszméletét vesztette, és emiatt kórházba került. Az orvosok hiába küzdöttek az életéért. Sajnos ekkora mennyiségű alkohol már végzetes mennyiség. A 23 éves férfi két nappal később meghalt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!