Zelenszkij kész engedni. Feltételei azonban vannak…

- Hirdetés -

Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij kész engedményeket tenni a háború befejezése érdekében. Van azonban néhány fenntartása. Hangsúlyozza, hogy a megegyezéshez a másik félnek is kompromisszumkésznek kell lennie, „mert csak így lehet véget vetni a háborúnak”. Azt is elárulta, mire nem számíthat Oroszország…

Ma van az ukrajnai orosz invázió 15. napja

ukrajna invazio oroszorszag 5043 Zelenszkij kész engedni. Feltételei azonban vannak...

Az oroszok tegnap este folytatták a civil célpontok elleni támadásokat. Rengeteg ártatlan embert öltek meg. Valószínűleg Putyin hadserege hadműveletet indított Kijev ellen. A dolog lassabban halad mint azt korábban tervezték. Eközben az ukránok hősiesen ellenálnak. Védik a fővárost, de emellett még ellentámadásokat is végeznek.

Az ukrán fegyveres erők szerda este ellentámadást indítottak Kijev közelében, és megsemmisítettek öt orosz tankot.

- Hirdetés -
kep 2022 03 10 184535 Zelenszkij kész engedni. Feltételei azonban vannak...

-mondta az ukrán belügyminisztérium vezetőjének tanácsadója, Vadim Denisenko.

Zelenszkij kész engedményeket tenni

A háború emberek millióinak rémálma. Egy rémálom, aminek mielőbb véget kell érnie. Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij kétségtelenül kész engedményeket tenni a háború befejezése érdekében.

- Hirdetés -
kep 2022 03 10 184523 Zelenszkij kész engedni. Feltételei azonban vannak...

„Minden tárgyalás során az a célom, hogy véget vessek az Oroszországgal vívott háborúnak. Ukrajna kész ésszerű engedményeket tenni a háború befejezése érdekében, de a másik félnek is készen kell állnia a kompromisszumra.”

Az engedményekről szólva Ukrajna elnöke olyan döntésekre hívta fel a figyelmet, amelyeket soha nem fog meghozni. Az engedményeket nem lehet „hazaáruláshoz” vagy „földeladáshoz” társítani.

kep 2022 03 10 184458 Zelenszkij kész engedni. Feltételei azonban vannak...

„Kompromisszumot lehet kötni, de nem lehet az ország elárulása… Ami most történik, az igazi terror. De hiszünk a jövőben. Nem adjuk fel, nem adjuk el a földünket.”

- Hirdetés -

„Azt mondják, vannak vezetők, akik jobban megfelelnek a háborús időknek, és vannak, akik jobban megfelelnek a békeidőknek. Zelenszkij nagyon jól találta magát ebben a háborús valóságban. Bátor és mozgékony. Már a háború első napjaiban bebizonyította, hogy nem festett hős…”

-mondja Dr. Wojciech Karczewski Zelenskiről.

Volodimir Zelenszkij azt is kijelentette, hogy a háború csak Oroszország és Ukrajna elnökének közvetlen tárgyalása után érhet véget.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn azt mondta, Oroszország bizonyos feltételek mellett kivonhatja csapatait. Ukrajna alkotmányát meg kellene változtatni a semlegesség biztosítása érdekében, a Krímet Oroszország területeként, a szeparatista köztársaságokat pedig független területként ismernék el.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!