Zelenszkij reménykedik: „Úton vagyunk a győzelem felé…”

- Hirdetés -

Zelenszkij pénteki beszédében arról beszélt, hogy a háború „stratégiai fordulópontjához érkezett”. „Úton vagyunk a győzelem felé…”

f835a7c7 f7a6 4f41 a00e b0b7ee30 Zelenszkij reménykedik: "Úton vagyunk a győzelem felé..."

Zelenszkij friss beszéde

Nem csak az ukránok várják Volodimir Zelenszkij elnök következő beszédeit. Általában nagyon szenvedélyesek, tele vannak érzelmekkel és kemény szavakkal. Ez volt a helyzet a pénteki felvételen is, amely kikerült a világhálóra. Az oroszok elleni 16 napja tartó harc után Zelenszkij elnök arról beszélt, hogy a háború „stratégiai fordulópontjához érkezett”. Voltak optimizmussal teli szavak, miszerint Ukrajna elnöke hisz országa végső győzelmében.

1646466585 FgO0kD1sH md Zelenszkij reménykedik: "Úton vagyunk a győzelem felé..."

„Lehetetlen megmondani, hány napba telik, mire felszabadítjuk az ukrán földet. De azt mondhatom, hogy megtesszük, mert stratégiai fordulóponthoz érkeztünk…”

611291 zelenszkij Zelenszkij reménykedik: "Úton vagyunk a győzelem felé..."

„Arra számítottak, hogy valaki csak úgy kiakaszt egy orosz zászlót és majd mi virágokkal fogadjuk? Az ukrán nép büszke! Nem adja fel a szabadságát…”

image 2 Zelenszkij reménykedik: "Úton vagyunk a győzelem felé..."

Oroszországot meg kell büntetni

Ukrajna elnöke sokat beszélt az országban uralkodó tragikus humanitárius helyzetről is. Tájékoztatta, hogy Csernyihiv nem jut vízhez, és az ország különböző régióiban nincs gáz. Azt is szorgalmazta, hogy „Oroszországot büntessék meg a humanitárius folyosók ágyúzása miatt”.

„Ez egy humanitárius katasztrófa, vagyis két szó, amely egyet jelent a másik két szóval – az Orosz Föderáció”

A felvétel során az ukrán elnök azt is elmondta, hogy Moszkva szír zsoldosokat hoz Ukrajnába.

- Hirdetés -
eros Zelenszkij reménykedik: "Úton vagyunk a győzelem felé..."

Beszéde végén az elnök ismét megpróbálta felvidítani az ukránokat, mondván: „erősnek kell lennünk és harcolnunk kell”.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!