„A koronavírus kamu” – Meghalt egy magyar férfi, aki ezt terjesztette

- Hirdetés -

A koronavírus már hónapok óta életünk része, ugyanis megállíthatatlanul terjed a világban. A fertőzöttek száma rohamosan nő és a halálesetek is elkerülhetetlenek. Sokan azonban, még mindig úgy vélekednek, hogy szó sincs világjárványról, sőt, a koronavírus, mint olyan nem is létezik.

De igen, létezik! Számtalan ember szólalt már fel ez ügyben és állította, nincs mitől félnünk, ugyanis az egész műbalhé, gazdasági lépés és szó sincs járványról, fertőzésről vagy az emberek haláláról. Az állítást éppen egy olyan ember cáfolta meg, aki kezdetben azt vallotta, a vírus kamu. A férfi magyar állampolgár és elkapta a fertőzést. A csömöri Sz. Károly nem hitt benne, nem félt és nem is tartotta be a szabályokat. Nem viselt maszkot, nem tartott távolságot. A koronavírus megtámadta szervezetét és ledöntötte őt a lábáról.

De nem úszta meg ennyivel, ugyanis belehalt a koronavírus szövődményeibe.

- Hirdetés -

„Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be szabályokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!” A bejegyzés július 25-én került fel a Facebookra.

A közzétett bejegyzés után a férfi halálának hírét családja jelentette be. Mindössze tíz nap alatt következett be a legrosszabb. Szervezete legyengült, a vírus legyőzte őt. „Mélyen megrendülve tudatjuk veletek a hírt, hogy Károly ma délelőtt elhagyta a földi világot. Legyengült teste nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

Az esettel és a hírrel kapcsolatban számtalan hozzászólás érkezett a poszt alá. A kommentelők között még így is bőven akadtak olyanok, akik állították, a magyar férfi halálához semmi köze nem volt a koronavírusnak.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!