A világ végére várt egy holland család – Tíz évig éltek a föld alatt, mindentől elzárva

- Hirdetés -

A világtól elzárva mintegy tíz évig élt egy férfi hat gyermekével Hollandia keleti részén fekvő Ruinerwoldben. A rendőrség egy eldugott családi gazdaság pincéjében bukkant rá a család tagjaira pár nappal ezelőtt.

A hírek szerint a férfi 16-25 év közötti gyermekeivel várta az apokalipszist, ami nem jött el. A birtokhoz közeli fogadó tulajdonosa értesítette a rendőrséget, amikor egy rémült fiatalemberrel találkozott, aki elmondta neki, hogy kilenc év óta először jött ki a pincéből.

„Közölte velem, hogy megszökött, és segítségre van szüksége” – mesélte a fogadós.

- Hirdetés -

A hatóságok hat embert találtak a farmon, akiket azonnal gondozásba vettek, az 58 éves férfit pedig letartóztatták, mert nem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel. A hírekből nem derült ki, hogy a fiatalok milyen állapotban voltak, valamint, hogy milyen körülmények között éltek, ugyanis a nyomozás ideje alatt többet nem információval nem szolgálnak a hatóságok.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!