Az OMSZ figyelmeztetést adott ki. Szörnyű, ami felénk tart

- Hirdetés -

Több hullámban érkezik a csapadék. Pénteken kezdődik, amit már az ország nagy részén tapasztaltunk is. Zivatarveszély miatt adta ki a figyelmeztetést az OMSZ.

kep 2022 04 22 082438256 Az OMSZ figyelmeztetést adott ki. Szörnyű, ami felénk tart

A következőt írták:

…pénteken többnyire erősen felhős vagy borult idő lesz. Több hullámban érkezik csapadék: eleinte eső, majd többfelé záporok, zivatarok formájában. Egy-egy intenzívebb zápor jelentős mennyiségű csapadékkal járhat, és jégeső is kísérheti. A szél többfelé megélénkül, zivatarok mentén erős, viharos széllökések is lehetnek.

kep 2022 04 22 082449818 Az OMSZ figyelmeztetést adott ki. Szörnyű, ami felénk tart

Zivatarveszély miatt Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

Szombat hajnalra nagyjából elkezd tisztulni az idő. Napközben már csak elszórtan várható eső, zápor. Hajnalban 5-11 fok várható, délután 14-19 fok környékére emelkedik a hőmérséklet.

- Hirdetés -
kep 2022 04 22 082502582 Az OMSZ figyelmeztetést adott ki. Szörnyű, ami felénk tart

Vasárnap azonban újból kezdődik az egész. Főleg keleten, a nap második felében többfelé megnövekszik a felhőzet. Délután több helyen alakulhat ki zápor, zivatar és a szél is erős lesz.

Az Észak-Dunántúlon viharos széllökések várhatók.

A minimumhőmérséklet 2 és 10 fok között alakul, a maximum 19 és 25 körül lesz.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!