Egy nő autójával belehajtott a részeg sofőrbe – Videón, ahogy tettével megmenti a babakocsis pár életét

- Hirdetés -

Alig néhány másodpercen múlt a karambol, amely biztosan végzetesnek bizonyult volna.

hos no karambol Egy nő autójával belehajtott a részeg sofőrbe - Videón, ahogy tettével megmenti a babakocsis pár életét

A phoenix-i rendőrkapitányság tette közzé a videót, amely félelmetes, ugyanakkor hősies is. A felvételen tisztán látszik, hogy egy nő önfeláldozó módon szándékosan okozott karambolt, hogy megmentse a halál torkából az utcán sétáló babakocsis párt.

A nő rendkívül gyors reflexének és helyzetfelismerő készségének köszönhetően a pár és a baba is megmenekült. A biztonsági kamera rögzítette az esetet, amelyben a hölgy egy részeg száguldozó autójába rohan, hogy megakadályozza a gázolást. Az eset az esti órákban, 10 óra körül történt.

- Hirdetés -
chevy cruze jeep baleset Egy nő autójával belehajtott a részeg sofőrbe - Videón, ahogy tettével megmenti a babakocsis pár életét

Shannon Vivar egy durva ütközéssel hárította el a balesetet. A 27 éves nő jó időben volt jó helyen, méghozzá nem egyedül. Édesanyja és három éves kislánya is az autóban utazott.

Shannon és családja a Walmart nevű bevásárlóközpontból éppen hazafelé tartott, amikor a nagymama felkiáltott, ugyanis látta, hogy egy Jeep egyszerűen átszáguld a piros lámpán, egyenesen a pár irányába, akik egy babakocsit is toltak maguk előtt.

Shannon egyenesen belehajtott a részeg sofőr autójába, megakadályozva ezzel, hogy az elgázolja a gyalogosokat.

- Hirdetés -

„Nem emlékszem, hogy felgyorsítottam-e vagy megnyomtam-e a féket, de amikor nekiindultam, elvesztem” – mesélte a bátor nő.

A 27 éves nő nemcsak a saját, hanem gyermeke és édesanyja életét is kockáztatta, azért, hogy megmentse a számára idegen embereket. Családtagjai szerencsére nem sérültek meg az ütközésben, Shannon viszont igen. Könnyebb sérülésekkel ugyan, de megúszta az esetet, autója azonban teljesen tönkrement.

A Jeep ittas sofőrje, Ernesto Otanez Oveso közvetlen a baleset után el akart menekülni a helyszínről és azzal fenyegetőzött, hogy megszúrja azt, aki megpróbálja megállítani.

- Hirdetés -

A férfit ittas vezetés gyanújával őrizetbe vették a rendőrök, de emellett súlyos testi sértésért és lőfegyver engedély nélküli birtoklásáért, illetve további négy vétségért is felelnie kell majd a bíróság előtt.

Shannon azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem érzi magát hősnek, csupán azt tette, amit tennie kellett. Azt mondta, így kellett lennie.

Az anyagi kár azonban jelentősnek bizonyult az ütközés után, ezért a nő férje indított egy GoFundMe-kampányt. Azt mondta, bízik az emberek szeretetében és támogatásában.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!