Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

- Hirdetés -
gallai peter kiemelt Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

A zenekar közösségi oldalán közölte a rossz hírt.

„Szomorúan tudatjuk mindenkivel, hogy Gallai Péter ma éjszaka álmában elhunyt. Péter a Piramis zenekar billentyűse, énekese, szerzője, a zenekar örökös tagja. Döbbenten és mély megrendüléssel fogadtuk a hírt, osztozunk családja fájdalmában. A szombati Várkertes koncertünkön megemlékezünk róla” – írták zenésztársai.

65 éves korában hunyt el a Piramis együttes billentyűse, a zenekar örökös tagja, Gallai Péter.

- Hirdetés -
gallai pe61 Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

Gallai Péter első zenekarát 1971-ben alapította, 1974-ben végzett a Konzervatóriumban. Zenélt a Nautilus zenekarban, 1974-től 1982-ig pedig a Piramisban játszott, később tagja volt a Favágók együttesnek is. 2009-ben tért vissza a Piramishoz.

211 pp8EF nol Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

A zenész hosszú ideje betegeskedett, alkoholproblémáiról még ő maga beszélt korábban. Néhány évvel ezelőtt hasnyálmirigy-gyulladással is kezelték, ekkor vonult be elvonókúrára is. Betegsége miatt egy éve már a zenekarban sem tudott tevékenykedni.

7M7VFFstuySJJOAGs Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

„Vasárnap este már evett is, javulás látszott az állapotában, így mindannyian elkezdtünk bizakodni, de aztán döbbenten fogadtuk a hírt, hogy éjszaka örökre elaludt” – nyilatkozta a Piramis basszusgitárosa, Vörös Gábor.

- Hirdetés -
7c7be4a5d09866aff5cb15f936bb256c Elhunyt a Piramis együttes billentyűse, Gallai Péter

Gallai utolsó napjait kórházban töltötte. Épp színházban volt barátnőjével, amikor rosszul lett, a hasában pedig erős fájdalmat érzett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, majd kórházba is szállították.

A legendás billentyűst álmában érte a halál. Gallai Péter 65 éves volt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!