Felfoghatatlan, ami L.L. Junior kisfiával történt – Halálra gázolta egy autó Zuglóban

- Hirdetés -

Halálos baleset történt ma este Zuglóban. Gyermeket gázolt halálra egy autós. A kisfiúról kiderült, a híres énekes L.L. Junior fia, Dávid volt az áldozat. A baleset Budapest XIV. kerületében történt a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél.

A helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták, a forgalmat elterelték. A szörnyű hírt az énekes is megerősítette, aki teljesen maga alatt van a történtek után. L.L. Junior azt mondta, nem tudja felfogni, ami vele történt.

A rendőrség egyelőre nem adott ki bővebb tájékoztatást a baleset körülményeiről, de elképzelhető, hogy a sofőr is ittas állapotban volt, így ütötte el a gyermeket, aki súlyos sérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette.

- Hirdetés -

Egy másik forrás szerint a kisfiú szaladt ki az autó elé, és a sofőr már nem tudta elkerülni a tragédiát.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!