Gázrobbanás volt egy eperjesi panelházban – Többen életük vesztették

- Hirdetés -

Az emeleteket összekötő lépcső omlott össze, a lakók egy része az épületben rekedt.

Egy tizenkét emeletes eperjesi panelházban történt hatalmas gázrobbanás ma dél körül. A robbanás a kilencedik és a tizenkettedik emelet között történt.

A híradások szerint a tragédiának öt halálos áldozata is van.

- Hirdetés -

Az emeleteket összekötő lépcső összeomlott, ennek következtében a lakók egy része pedig az épületben rekedt. Ők a panelház tetején várták a mentőegységek érkezését.

A helyszínre huszonöt tűzoltót és egy evakuációs autóbuszt riasztottak. Tűzoltósági információk szerint több személy is a törmelékek között rekedt. A tűzoltók attól tartanak, hogy a robbanás akkora kárt tett az épületben, hogy összedől.

A gázrobbanás hatására a közeli iskola folyosójának ablakai is betörtek.

- Hirdetés -

A diákok szerencsére órán ültek, így senki nem sérült meg. Az iskola igazgatósága értesítette a gyerekek szüleit, hogy menjenek értük.

A tűzoltók a környező fákat kivágták, hogy járműveikkel hozzáférjenek a lakóház épületéhez. Miután a lépcső és a felüljáró beomlása után többen is kiugrottak a tizenkét emeletes épületből.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!